Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Novembre i la teva pedra del naixement: EL CITRÍ

Sabies que el mes de l’any en què naixem pot influir en la nostra manera de ser? Aquesta és una de les raons per les quals des de l’antiguitat s’ha vinculat una pedra preciosa a cada mes de l’any. Així, tots els nascuts en un determinat mes tenen una pedra preciosa concreta amb la qual se sentiran identificats per les qualitats associades que té; portant una joia amb la seva pedra de naixement potenciaran el millor de la seva personalitat.
 
Si vas néixer el novembre, la teva pedra és el Citrí, descobreix com des de Roosik & Co interpretem aquesta lluminosa gemma perquè reflecteixi la teva personalitat i puguis dur-la sempre amb tu.
  
   

El valor que té el Citrí per a tu

Si vas néixer un dia del mes de novembre, segur que sovint et pares a pensar dos minuts abans d’actuar... Ho sabem, perquè les persones nascudes aquest mes són reflexives. Saben esperar per trobar el moment just -són pacients-, per actuar i també per escoltar: perquè són sensibles i es preocupen pel benestar dels que estan al seu voltant, a qui saben entendre i encoratjar, partint de la comprensió i la proximitat, perquè les persones nascudes el novembre són, sobretot, persones empàtiques.
 
  
Però si vas néixer un dia del mes de novembre, segur que aquest temperament reflexiu i sensat està compensat amb un toc de creativitat, d’idealisme i d’atreviment... És com el punt d’àcid que tenen els cítrics, per això la pedra d’aquest mes de novembre és el Citrí. I és que el Citrí -com ja deus imaginar- deu el seu nom a les coloracions més habituals, que parteixen del groc llimona i arriben fins als marró clar, passant per ataronjats i vermellosos. Aquesta gamma de colors es deu al ferro, substància colorant que tenyeix aquesta varietat de quars; les impureses fèrriques que presenta cada pedra li fan agafar un o altre color, però en tot cas, colors que reflecteixen el poder del Sol, que emeten energia i transmeten la calidesa de les persones nascudes aquest mes.
  
Com el Sol, el Citrí aporta felicitat, prosperitat, confort i escalf i per això fomenta un bon descans i evita malsons i sensacions d’angoixa. Però per altra banda, també estimula i il·lumina la teva creativitat i l’energia vital que irradia contribueix a augmentar la teva confiança i autoestima i a mostrar la personalitat brillant que s’amaga darrere la teva delicada sensibilitat.
  

Anells de compromís

 
   

Sabem que el dia del teu naixement és una de les dates més importants de l’any per a tu, ara que ja ho saps tot sobre la teva pedra natal, anima’t a afegir una peça amb un refulgent Citrí al teu joier.

Vine a Roosik & Co i descobreix totes les joies creades per Jordi Rosich amb aquesta gemma! 

Ens acomiadem amb una sincera abraçada i un “FELICITATS!” de part de tot l’equip de Roosik & Co. Recorda que ens pots contactar per e-mail, xat o WhatsApp per aclarir qualsevol dubte.

 

Fins aviat!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar