Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Aquest Nadal, flors brillants per a tu

Quan fa uns mesos, Jordi Rosich va dissenyar la que seria la “rosa” de Sant Jordi, -l’anell Touramalli Silk Rose, recordes?-, ens va fer especial il·lusió. Sabíem que la nova col·lecció d’aquest Nadal seguiria les passes d’aquella rosa i evocaria el món natural.

Et convidem a endinsar-te en els paratges més bells i brillants de Roosik & Co i el seu procés de creació. 

 Benvinguda, benvingut, a Botanik.

Dins de Botanik hi trobaràs 3 subcol·leccions d’inspiració floral i que t’encantaran si ets un gran amant de la natura: Sapphire Garden, Nature i Romance. Te les desvetllarem ara mateix! Abans, però, deixa’ns dir-te que llegeixis fins el final, perquè t’hi espera el teu primer regal de nadal...
  

SAPPHIRE GARDEN


En les joies de la nova col·lecció, Botanik, no hi podien faltar els heptàgons. “Com puc evolucionar aquesta figura que ja he treballat amb tots els colors d’or, amb diamants i sense, sencera i fragmentada?”, ens deia en Jordi fa uns mesos.


I sempre ens sorprèn. Inspirat en la natura, va esbossar per primera vegada l’heptàgon amb formes voluptuoses i amb línies orgàniques que evoquen les branques dels arbres i les tiges de les flors.

 

I tal com si ens trobéssim al bell mig de la muntanya, passejant per un caminet d’or, en quatre dels costats de l’heptàgon hi floreixen safirs de colors alegres i jovials. Roses, blaus, verds, grocs... Són petites flors silvestres que tindràs la sort d’admirar cada dia amb la mateixa intensitat i frescor.

 

 

Veure la col·lecció Sapphire Garden

 

NATURE

 

La natura té una vessant explosiva i voluptuosa, colorista i vital!, però també ens abraça amb la seva part més subtil, suau i delicada. 

Les peces Nature respiren aquest aire gairebé màgic dels entorns naturals: formes insòlites que flueixen i que canvien lliurement com les branques dels arbres o les meandres d’un riu.

 

Veure la col·lecció Nature

 

ROMANCE

 

La fortalesa i l’energia de la Terra serien impossibles de palpar sino fos pels tresors que ens envia. Ens regala diamants i pedres precioses de colors des de milers de quilòmetres sota terra i ens els col·loca en forma de joia a les nostres mans.

 

 

Són gemmes plenes de romanticisme i que expliquen la història de la Terra que les ha vist néixer: safirs blaus de Ceylán, morganites de Moçambic, aiguamarines de Madagascar, robins de Myanmar… Les joies Romance t’acompanyen a fer aquest viatge exòtic per indrets de somni.

 

Veure la col·lecció Romance

 

UNA FLOR PER A TU

 

Vine a la botiga Roosik & Co a descobrir aquestes meravelles de la natura abans del 18 de desembre. T’oferirem un OBSEQUI com a agraïment de la teva visita :) 

 

Demana cita prèvia aquí

 

Fins aviat!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar