Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Descobreix Romanticism Cushion Rose

Si els cors fossin finestres, 

i poguéssim veure-hi a través…

 

Tens una finestra a prop? Et convidem a mirar-hi a través. Les finestres són símbol d’obertura, de viure tranquil·lament i mirar allò que la vida t’ofereix. Són també un punt de connexió i d’unió entre persones, t’animen a endinsar-te en llocs poc convencionals, diferents dels que estàs acostumat.

Jordi Rosich també ha mirat a través de les finestres brillants… Les dels diamants en talla coixí modificada i que l’han inspirat a crear un dels anells de compromís més romàntics de Roosik & Co.

 

Et presentem... L’anell Romanticism Cushion Rose

 

 

Et preguntaràs perquè parlem de finestres, i és perquè la forma rectangular de la talla coixí del diamant d’aquest anell ens recorda una finestra transparent i plena de llum. Si no coneixes aquest tipus de talla et direm que és molt apreciada en joieria.

De talles coixí, en trobaràs de diferents tipus. Algunes tenen formes regulars i d'altres són modificades a partir d’un diamant en talla brillant. El que trobem precisament al bell mig de l’anell Romanticism Cushion Rose és un diamant en talla coixí modificada d’1 quirat.

Tingue'l en compte si has de demanar compromís, ja que és una alternativa al diamant en talla brillant, més original i poc vista, i brillen de la mateixa manera! També té 57 facetes, així que reflecteix el 100% de la llum que hi entra.

 



El conjunt és un anell de tall clàssic magnífic i d’un gran romanticisme, gràcies, també, als 22 diamants naturals que acompanyen el diamant central. Qui no ha somiat alguna vegada amb lluir un anell així?

  

 

Jordi Rosich l’ha treballat en or rosa de 18k per aportar-li la calidesa pròpia de les grans ocasions. A més, l’or rosa es fon amb la pell alhora que magnífica la blancor d’aquests diamants excepcionals.

 

 

Els Anells de compromís més romàntics

 

Segur que te n’has adonat que l’anell Romanticism Cushion Rose és una peça dissenyada per a crear un gran impacte en demanar compromís i també està a l’alçada per a celebrar les ocasions més especials.

Forma part d’una de les peces emblemàtiques de la nova col·lecció d’anells de diamants més romàntics de Roosik & Co. Vine a veure’ls a la nostra joieria de Girona. Descobriràs anells amb diamants en talles Shield, Maragda, Cushion i Brillant i anells de formes asimètriques on hi llueixen les més belles morganites, aiguamarines, maragdes, safirs i robins. Quin serà per a tu?

Si necessites ajuda o assessorament escriu-nos a shop@roosik.com

 

Una abraçada, 

 

fins aviat!

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar