Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Descobreix Oval Rose

La dansa,
el moviment d’un cos,
un ull que s’obre,
el batec d’un cor,
el so d’un “Sí, ho Vull”.
  
  
T’has parat mai a pensar en el remolí d’emocions que sents quan algú et demana compromís? Són tots els records i les emocions acumulats durant anys i que es propaguen dins teu, com ones, per cada racó del teu cos.
     
Si ho has viscut, ja saps de què et parlem. Quan la persona que estimes obre la capsa de compromís i et mostra l’anell, es produeix una reacció física i mental dins teu difícil d’expressar amb paraules. Saps el què s’acosta, saps el què et dirà, però gairebé ja no ets capaç d’escoltar el que fa temps que vol dir-te...
  
“Vols casar-te amb mi?”
  
  Jordi Rosich, joier i gemmòleg de Rosik & Co, és conscient de la màgia d’aquest moment tan íntim i únic de la parella, i ha intentat evocar tot aquest moviment intern –que generen quatre paraules– en un anell de formes sinuoses i el·líptiques.
 
  

Et presentem... L’anell d'or rosa Oval Rose

  

  

L’anell Oval Rose és com el moviment de les ones del mar, com el so de la teva veu a cau d’orella, el diàleg intern i extern que genera la proposta de matrimoni. 


Per això, en Jordi ha treballat aquest nou anell de compromís en or rosa amb formes tan arrodonides, per posar en relleu tot aquest vaivé emocional que genera una de les preguntes més importants de la teva vida. 


A més, al centre hi llueix un esplendorós diamant en talla Oval de 1,30 ct, sí, també en forma el·líptica! La talla oval és molt apreciada per la perfecció de la seva simetria.

   

  
   Aquest diamant és d’una bellesa increïble. És capaç de reflectir tota la llum que hi penetra en mil i un rajos de colors. Saps? S’anomena “foc” d”aquests esclats d’arc iris que produeix el diamant. Són màgics i molt bells, si no n’has vist mai estem segurs que et quedaries hores mirant-los.
  

 
Mira, aquí pots veure com treballem l’anell al nostre taller i com llueix un cop llest:
 
  

  

En Jordi ha treballat aquest anell en or rosa de 18k per aportar més romanticisme a la peça. És un color d’or càlid i subtil, que s’integra molt bé amb tots els colors de pell i que cedeix tot el protagonisme al diamant. 


Per la nostra experiència a la botiga Roosik & Co, et podem assegurar que l’or rosa agrada moltíssim a les noies i dones que ens venen a veure. Si t’atreveixes i et decantes cap aquí, tens el “Sí, Ho Vull” assegurat.

 

Anells de compromís de somni 

  

L’anell Oval Rose forma part de la nova col·lecció d’anells amb diamants que ha treballat en Jordi els últims mesos. Si has estat atent a les nostres xarxes socials, sabràs que entre les noves peces, hi ha anells que en realitat són una orquídia blanca i lluminosa i d’altres que són una rosa de robí, maragda o safir..!

 

Vine’ls a veure a la nostra joieria Roosik & Co de Girona i passarem una estona bonica plegats entre diamants i pedres precioses. O, si ho prefereixes, demana’ns assessorament online (shop@roosik.com) a través del xat, whatsapp (+34) 676643569) o videotrucada.

 

Desitgem que passis un feliç dia,

 

fins aviat!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar