Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Descobreix Pure Brilliant...

… Estimar(-se) fins a la Lluna

  

Mires el cel de nit i t’hi emmiralles,
però ets tu qui l’enlluernes amb la teva grandesa i encant.
Pren aquest raig de llum de lluna,
generós i etern,
a les teves mans.
  
  
Quin privilegi que tenim, el de poder observar gairebé cada nit aquest satèl·lit únic ple de magnetisme i poesia: la lluna! Fins i tot, quan no es veu a simple vista la tenim sempre present en les nostres vides.
 
És única, somiada, desitjada… Jordi Rosich, joier i dissenyador de Roosik & Co, n’és també un enamorat: és un gran amant de l’univers i dels estels!
 
Per això, en aquesta ocasió s’ha inspirat en la llum de la lluna plena per a crear un dels anells de compromís de platí més espectaculars que ha treballat fins a dia d’avui. Tens ganes de veure’l?
  

Et presentem… L’anell de platí Pure Brilliant

  

  

L’anell Pure Brilliant és un raig de llum de lluna a les teves mans. Representa un viatge fet, un somni complert, un moment d’intimitat plena.  

També és un anell de compromís de somni, per molts motius!

Fixa’t en el diamant d’1 quirat i en talla brillant que llueix al centre amb tot el seu esplendor. Sembla la lluna plena, veritat?  

  

  

La seva blancor i lluminositat, com la de la Lluna, són úniques, no n’hi ha dues iguals al món. I és que, aquest diamant natural, certificat i de procedència ètica, reflecteix el 99,9% de la llum que hi penetra!

Aquí t’ensenyem el procés de creació d’aquesta joia:

 
 
      
  Està treballat a mà i de manera artesanal al nostre taller de Girona i per a fer-lo hem utilitzat el platí, un dels metalls més nobles i exclusius que existeixen. És molt rar de trobar-lo en la natura comparat amb d’altres metalls, com l’or o la plata.
 
T’imagines dir “Sí, ho vull” amb un anell així?
  

Anells de compromís de somni

 
Pure Brilliant forma part de la nova col·lecció d’anells de compromís de platí, màgics i originals, que en Jordi ha treballat aquests últims mesos.
 

  

 
Si aquests dies ets a prop de la ciutat, vine a veure’ns! Hem preparat per a tu i dues amigues més una bonica experiència a la botiga Roosik & Co. Passaràs una estona divertida envoltada de les pedres precioses i els diamants més bells que existeixen.
 
Reserva la teva cita i aprofita, no sempre podràs tenir la llum de la lluna a les teves mans…
 
Aquesta experiència no té cap cost per a tu i les places són limitades:
  
  

Gràcies per compartir amb nosaltres els somnis més brillants. Escriu-nos si necessites ajuda o assessorament a shop@roosik.com


Fins aviat!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar