Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Com combinar les teves polseres d’or? 3 maneres “Style & Co”

Les mànigues curtes, les samarretes de tires, els vestits frescos i vaporosos… Amb l’arribada de l’estiu, els nostres canells tornen a ser els protagonistes. Aprofita per vestir-los i donar-los color amb pedres precioses de tons alegres i afruitats o petits diamants!
  
Si no saps com combinar diferents peces, segueix llegint, perquè ara mateix t’ajudarem a dominar l’art del “layering”! És a dir, et donarem idees sobre com superposar polseres de diferents estils perquè expressin la teva personalitat, el teu estat d’ànim o perquè un outfit bàsic es converteixi en divertit, sofisticat o atrevit.
  
A més, amb el layering podràs donar una segona vida a les polseres d’or que ja tens al teu joier. També podràs combinar-les amb el nostres anells de compromís
 

Style & Co: Com combinar polseres d’or?

  
Acompanya’ns en aquesta passejada d’estiu pels carrers de la nostra ciutat, Girona. Fixa’t bé en els canells de la Judith, i ara te’n donem tots els detalls:
  
  

1. The Strawberry Combo

Divertida, dolça, atractiva
  
Safirs, turmalines, espineles… Si ets amant de les pedres precioses de color rosa aquesta combinació serà un somni per a tu. I és que, la polsera Leaf en granat magenta i la polsera Pink amb tres safirs roses creen un conjunt harmònic, afruitat i divertit, que contrastarà i donarà alegria als teus canells. No podràs deixar de mirar-los, t’ho prometem, són com petits caramels per als teus ulls.
 
 

Polsera Leaf · Granat

Polsera Pink III · Safir Rosa

Per acabar d’arrodonir el teu layering, et recomanem que, a més, hi afegeixis una polsera d’or llisa i que tingui valor simbòlic per a tu. Donarà calidesa al conjunt en tots els sentits.
 
En aquest cas, la Judith porta la polsera Fragment ME. Si t’hi fixes, és una meitat de l’icònic heptàgon de Roosik & Co. Ofereix l’altra part (la polsera Fragment YOU) a la teva persona estimada, perquè quan estigueu juntes pogueu fer lluir la figura completa.
 

Polsera Fragment ME · Or Groc

 

2. The Classy Combo

Brillant, sofisticada, excepcional

Si el que busques és aportar un punt d’elegància a un look més informal, et proposem que incorporis en els teus outfits joies com les polseres d’or blanc amb diamants. Serà un encert! La força de la reina de les gemmes t’acompanyarà en les teves escapades d’estiu i et farà sentir sempre radiant. 

En el “Classy Combo” no hi pot faltar la polsera Diamond, és una de les vostres joies preferides. S’ha convertit en un must dels vostres joiers perquè és subtil i discreta i molt fàcil de combinar amb d’altres peces. Fixa’t com destaca el petit diamant de 0,05 quirats, és d’una lluminositat excepcional.

  

Polsera Diamond · Or Blanc

 

Prova de portar-la juntament amb les polseres Line i Diamond Eye, el conjunt despendrà molta personalitat, harmonia i cohesió. Aquestes dues polseres, són peces exclusives que només tenim a la nostra botiga de Girona, vine’ns a veure, ens encantarà combinar-les amb tu.

  

Polsera Eye

Polsera Line

 

 3. The One and Only Combo

Càlida, Creativa, Inoblidable

La forma pura i geomètrica de la polsera One dona un punt atrevit i contemporani al teu estil. Alhora de combinar-la amb d’altres polseres, et proposem que hi afegeixis un toc de color. Les joies amb pedres precioses aporten frescor, expressa’t amb pinzellades del teu color preferit i que marquin la diferència! 

  

Polsera One · Or Groc

 

La nostra proposta: la polsera d’or heptagonal One i la polsera Aqua amb 3 aiguamarines naturals ;) Semblarà que portis el sol i el mar a les teves mans…

 

Polsera Aqua III · Aiguamarina

 

Desitgem que t’hagin agradat aquests consells sobre com combinar les teves polseres d’or. La nostra recomanació final és que… És estiu, i no un estiu qualsevol! Així que deixa’t seduir pel color i la fantasia de les pedres precioses i donaràs un toc excepcional als teus conjunts.

Aquí trobaràs totes les polseres de Roosik & Co perquè puguis fer les teves pròpies combinacions, i t’animem a seguir-nos al nostre Instagram, si vols més inspiració.

 

Fins aviat!

  

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar