Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

De quin color és el teu estiu? Descarrega't el Journal de Mar

Ets de les que de petita escrivia un diari personal? T’encantava col·leccionar pedres, fulles o petxines de mar?
 
Com que aquest és un estiu diferent i especial, et proposo un joc. Què et sembla si reprenem aquesta afició de fa anys i comences un diari de les teves vacances? Es tracta d’un Journal de Mar. Ara t’explico la idea, a veure si et ve de gust realitzar-la aquests dies.
 
De moment, aquí pots descarregar-te’l: JOURNAL DE MAR
Què és el JOURNAL DE MAR?
Es tracta d’un diari personal molt particular. Cada vegada que vagis a la platja o a passejar al costat del mar, observa bé de quin color és l’aigua, el cel i la sorra.
 
Després consulta la guia de referències de color (que trobaràs en el descarregable) quin to és el més semblant al color del teu dia de mar.
 
Potser l’aigua té el color de les aguamarines o dels topazis i els safirs blaus. És la teva sorra del color dels citrins o dels diamants?
Com funciona el Journal de Mar?
Una vegada hagis trobat el to del teu mar, el teu cel i la teva sorra a la Guia de Color, anota’n les referències. I quan passin uns dies, analitza-les. Quins colors hi predominen?
 
Amb el resultat, et proposo una altra idea. T’agradaria crear una joia amb aquests colors? Així tindràs un record d’aquest estiu tan original.
Quines joies podries personalitzar?
Pots personalitzar qualsevol de les joies que trobaràs en les col·leccions de Roosik & Co, canviant el color de l’or o de les pedres precioses.
 
Si bé, t’aconsello les següents peces perquè poden donar molt de joc:
 
1/ Anells, penjolls, polseres i arracades Blossom Bouquet
Les joies de la col·lecció Blossom amb pedres precioses de colors es presten moltíssim a què les personalitzem amb els tons del teu estiu. Per exemple, en les joies Bouquet, podries posar-hi les 3 pedres precioses del mateix color: tres topazis blau “Sky”, blau cel.
 
Podriem conservar els diamants si t’evoquen els reflexos del mar i del sol. Si no, també podríem posar petites pedres de color: què et semblen alguns safirs roses? Com les roques de la teva platja preferida…
El color de l’or també influirà en el resultat final. L’or groc i l’or rosa aportaran calidesa a la joia. L’or blanc et donarà frescor i lluentor.
 
2/ Anells oberts amb pedres precioses: Blossik
Els anells Blossik de la col·lecció Heptasik són també ideals per a jugar amb els colors de les pedres precioses.
 
Pots triar quatre colors diferents de la pedra principal: rosa (quars rosa), groc (citrí), verd (peridot) i blau (topazi). I, a partir d’aquí, inspira’t en el teu estiu. Les pedres precioses rodones poden ser totes del mateix color o variades.
 
Si en aquests dies predominen els capvespres al costat del mar, les postes de sol i els gelats dolços i refrescants, imagina’t aquesta combinació: La pedra principal podria ser el quars rosa i podries combinar-lo amb pedres de colors ataronjats – com els citrins, els safirs grocs o les turmalines –, rosats –els safirs roses o els quarsos– i blancs –diamants–.
La veritat és que el teu estiu pot ser més divertit del que t’imagines!
 
3/ Anells amb pedres precioses grans: Blossom Dégradés
Treballo aquests anells en 3 combinacions diferents, potser algun d’ells ja encaixa amb la gamma de colors del teu estiu.
 
Un és més càlid, de tons vermellosos, ataronjats i roses. T’encantaran aquestes gemmes juntes: granat, citrino i quars rosa. Veure Anell Dégradés Drupe
L’altre és floral i cristal·lí, gràcies a una topazi Sky, un peridot i un quars rosa esplendorosos. Veure Anell Dégradés Meadow
 
I el tercer, està inspirat en el mar, amb topazis naturals de diferents tonalitats blaves: Sky, Swiss i London. Veure Anell Dégradés Sea
 
4 / Anells d’or amb una sola pedra preciosa: Glow
Potser el teu estiu té un color protagonista i vols que sigui just aquest to el que il·lumini la teva joia de l’estiu. En aquest cas, t’aconsello les joies Blossom Glow o Blossom HeptaCrown perquè la pedra preciosa és espectacular i alhora única.
 
Les pedres de talla heptagonal només les trobaràs a Roosik & Co, ja que les he dissenyat especialment per a crear aquestes col·leccions.
Comença el teu diari: Journal de Mar
Comença avui mateix el teu diari i omple’l dels records plens de color d’aquests dies. Descarrega-te’l aquí i ja m’explicaràs:
Quines ganes tinc de veure de quin color és el teu estiu!
T’ajudo a dissenyar la joia del teu estiu?
Quan completis el teu Journal, contacta’m i t’ajudo a dissenyar el teu anell, penjoll, polsera o arracades de l’estiu 2020. Podem fer-ho de manera virtual des de jordi@roosik.cat o pots reservar aquí la teva cita: Atelier Roosik & Co
 
Segur que dissenyes una joia espectacular!
 
Només em queda desitjar-te que passis unes bones vacances al costat de la teva família i amics. Gaudeix moltíssim d’aquests llargs dies de llum i de sol.
 
Fins aviat!
 
 
Jordi.
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar