< Tornar

Sobre Roosik&Co

rosich-joyas-roosik

Les joies de les col·leccions Roosik&Co són resultat del procés de creació artística de Jordi Rosich, joier, clavador i gemmòleg titulat i especialista en diamants. Rosich treballa les seves joies de forma artesanal, utilitza exclusivament gemmes naturals i escull personalment els  diamants.

L’heptàgon és el símbol de Roosik&Co

Al taller de Roosik&Co hi conviu el saber ancestral i la tecnologia més contemporània. Màquines de tallar i soldar amb làser o un software per dissenyar i crear peces en 3D conviuen amb el martell i l’enclusa de la joieria històrica.

Jordi Rosich joier de Roosik & Co
Jordi Rosich
Propietari i dissenyador de Roosik&Co
Jordi Rosich va néixer en una família de joiers. El contacte amb els materials i les eines del taller de joieria va ser l'hàbitat natural que va alimentar la passió que havia de desenvolupar-se més tard. Acabats els estudis de secundària, Rosich tenia clara la seva vocació de joier i va iniciar els passos necessaris per formar-se al més alt nivell. Emprèn estudis superiors de joieria i de gemmologia a l'Escola de Joieria del JORGC i a la Universitat de Barcelona, al mateix temps que la seva creativitat es va traduint en els primers dissenys d'unes joies amb un marcat caràcter personal. En acabar els estudis, Jordi Rosich s'integra al taller de la joieria familiar, però al cap de cinc anys assumeix un nou repte en un establiment emblemàtic de la Rambla de la Llibertat de Girona. En aquest escenari és on Rosich comença a presentar els seus dissenys de joieria amb la marca Roosik&Co.

A partir de les seves vivències i inspiracions, Jordi Rosich crea un univers ric i personal: el de les joies Roosik&Co, dissenyades no només per oferir peces de bellesa i tendència a l’abast de tothom, sinó per expressar l’emoció dels moments únics de la vida: el naixement d’un fill, un èxit professional, aquell aniversari tan especial, i tants  d’altres!

El taller de joyería Roosik & Co Nuria Val Frecklesnur en el taller de joyeria artesanal Roosik & Co Anillos de compromiso · Joyería Girona