Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

LA CALA DE LES MERAVELLES

SUMMER DAYS IN BEGUR, COSTA BRAVA

 

The Twin Family

Endinsem-nos en les aigues irresistibles de la Costa Brava. Allà, en una cala d’aigua cristal·lina i fresca, ens remullem per passar la calor. El sol es fon, com nosaltres, dins de l’aigua i veiem com els reflexos de llum que ens llança el mar els tenim ara sobre la nostra pell.

 

I aquests colors? Són els records d’aquests capvespres relaxants, tu i jo, jo i tu… Cada dia esdevé un petit somni, una meravella que portarem tota la vida al fons del cor.

 

TRIA UNA MERAVELLA

 

Imagina’t un capvespre d’estiu. Tu i el mar, tu i la teva família, tu amb tu…

L’estiu és el millor moment per col·leccionar tresors. Endinsa’t en la nova col·lecció de polseres que Jordi Rosich ha treballat en or blanc, or groc i or rosa. Veuràs que en cadascuna hi llueixen dos diamants naturals de mides diferents dins d’una figura geomètrica, és l’icònic heptàgon de Roosik & Co. Les més belles de les gemmes s’uneixen per fer-te resplendir com la llum de la lluna sobre el mar o com els reflexes del sol sobre la teva pell.

 

 

Twin

La polsera inclou una petita plaqueta on podrem gravar-hi les inicials, números o dates dels dies i les persones que portaràs sempre al teu costat.

 

Les treballem en or blanc, or groc i or rosa i en colors diferents de fil: rosa, beige, vermell, verd, blau cel, blau fosc.

 

Sold out
Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar