Anells de compromís Roosik & Co

Els anells de compromís de Roosik & Co estan fets amb diamants naturals certificats. Descobreix tots els dissenys. Decidit per un ¡Sí, vull!

Solitaris de Compromís

Què hi ha més impactant que la llum del diamant més brillant?

VEURE LA SELECCIÓ

Aliances de diamants

Joies eternes que desperten emocions més enllà del temps

VEURE LA SELECCIÓ

Anells de Compromís amb pedres precioses

Quin és el color del teu amor?

VEURE LA SELECCIÓ

Joies artesanals, d'una exquisidesa i bellesa suprema. La veritat és que n'hem quedat molt contents! El tracte personal dispensat al client és excel·lent. Que per molts anys pogueu seguir meravellant-nos amb les vostres joies!!

Example Customer F. Mauri

No podem estar més agraïts del tracte que vam rebre a Roosik & Co. En Jordi i tot el seu equip ens van tractar de meravella. Sempre van respectar els nostres gustos i idees, t'assessoren professionalment i sempre amb un tracte exquisit.

Imma Currius

Vaig comprar el millor dels anells de compromís. El personal és fantàstic i l'artesania és sorprenent. El recomano al 100%. Cada peça està feta a mà amb materials de la més alta qualitat i amb un nivell de precisió proper a la perfecció.

Lucas Sturm

Fantàstic el personal de Roosik & Co, em van ajudar molt tant telefònicament com per mail. Si tens algun problema amb les talles t'envien uns models per fer proves o realitzar els ajustos necessaris. Un 10 per a Roosik, i és que a més a més les joies són precioses.

Antonio García

Tens dubtes?

Roosik & Co

Necessites ajuda? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar

La seva cistella és buida