Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

L'Aiguamarina

L'Aiguamarina és la gemma del mes de Març, associada a persones valentes i decidides.

 
 
L’Aiguamarina és una varietat del beril que es caracteritza pel seu suau i cristal·lí color blau-verdós clar i que, des de l’antiguitat, ha evocat la imatge de la transparent aigua d’un mar en calma.
 
El seu nom ve del llatí “Aqua Marina”, que vol dir “Aigua de mar”, i se la vincula amb persones valentes i decidides.
 
Creus que l’Aiguamarina pot ser la teva pedra preciosa?
 
 

"De l’Aiguamarina m’agrada el seu color, tan homogeni i cristal·lí… És una de les gemmes preferides de les nostres clientes, els evoca el color i la frescor dels dies feliços prop del mar en calma."

 
L’aiguamarina ha estat sempre una gemma molt apreciada pels mariners, que atribuïen a la gemma la capacitat d’ajudar-los a arribar segurs al seu destí. Curiosament les aiguamarines es formen normalment a grans altures. Un contrast poètic i evocador.
 
El seu agent colorant és el ferro, en poca quantitat, el qual genera el suau to blau-verdós que fa que la gemma compti amb un reflex quasi blanc i, a vegades, en la característica forma d'estrella de sis puntes.
 
És la pedra del mes de març i es creu que ajuda davant un conflicte o repte atorgant protecció, com als mariners en anar a la mar. Pot ser la teva gemma especial?
 
 

Cura de les joies

 
És una gemma que es considera d'una duresa adequada per l'ús quotidià (7.5/8 en l'escala de Moh's). Pot aguantar bé els productes químics, però des de Roosik & Co et recomanem l'ús d'aigua tèbia, sabó i un raspall suau per la seva neteja.
 
 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar