Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Un penjoll Rosa per a un Sant Jordi especial

Fa mesos que a Roosik & Co preparàvem amb il·lusió l’arribada de la primavera. M’encanten les flors, són sempre font d’inspiració per a crear nous dissenys de penjolls i joies. A més, a l’abril, se celebra un dels meus dies preferits de l’any: Sant Jordi, on les roses són les veritables protagonistes.
 
 

Penjoll d’or rosa i pedra rosa

A l’inici de l’any, vaig trobar 25 pedres precioses d’un intens color rosa, gairebé magenta. No havia vist uns granats així, tan bells i d’un rosa tan pur i intens. M’evocaven pètals de roses. De seguida vaig pensar que quedarien preciosos en uns penjoll per a dona.

Vaig dubtar de si treballar el penjoll en una cadena d’or groc o d’or rosa, però finalment vaig optar per la d’or rosat per a potenciar el color de la pedra i reforçar el missatge que en realitat aquesta joia simbolitza una rosa (o part d’una rosa).

Com que l’or rosa s’integra molt bé en la majoria de tons de pell, permet al granat destacar i convertir-se en el veritable protagonista d’aquest collaret. La nota de color de la pedra preciosa capta totes les mirades per la seva alegre vivacitat i llum.

Els granats d’aquest to són poc habituals en la natura, així que només he treballat 25 penjolls. Són realment únics i exclusius.

Granat, la pedra de l’amor

El granat és una de les meves pedres precioses preferides. És brillant i té un aspecte cristal·lí que aporta molta llum i vida a les joies.

A més, és una gemma que es relaciona amb l’amor i la devoció. Diuen que enforteix l’instint de supervivència i aporta coratge, esperança i confiança en un mateix.

Garnette Rose Pack · Una edició ExtraOrdinària

Què inclou?

Hem preparat una edició molt especial per a celebrar aquest Sant Jordi únic. Està formada per Garnette Rose, el penjoll d’or rosa d’edició limitada a 25 unitats, i una rosa de paper d’origami creada a mà per l’artista Cristina Carrión.

Lliurament a domicili

Pots escollir si recollir el penjoll a la botiga quan tornem a obrir o… rebre’l a casa el mateix dia 23 d’abril! Avisa’ns abans del 20 d’abril (contacta’ns si és més tard) perquè poguem organitzar-nos. Els enviaments i els canvis són gratuïts. Si tens dubtes, escriu-nos a joieria@roosik.cat.

Reserves

Reserva aquesta edició limitadada de “Garnette Rose Pack · An ExtraOrdinary Edition” a través del següent enllaç:

Penjoll d’or rosa amb pedra rosa “Garnette Rose” i rosa d’origami

Desitjo que amb aquest collaret d’or rosa i la rosa de paper tinguis més a prop tot el color i la força de la primavera.

Una abraçada, Jordi Rosich

Aquesta és una primavera, ExtraOrdinària, totalment fora del comú: les flors neixen i creixen dins de les nostres cases per a alegrar-nos els dies.

 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar