Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Quines arracades m'afavoreixen més?

Ens encanten les arracades. Sí, no ho podem evitar, són les joies que més ens agraden de veure posades en les dones.
 
 

Ens agraden perquè estan tan a prop del rostre i dels ulls que us aporten molta llum i personalitat.

Arracades llargues, d'aro, amb diamants, amb pedres precioses o, fins i tot, arracades sense forat! Existeixen tants tipus d'arracades que les voldríem totes.

Però, no us preocupeu, us direm que n'hi ha prou amb tenir 3 o 4 peces bàsiques que us permetin jugar amb el vostre estil diari de manera fàcil i, de tant en tant, incorporeu alguna altra peça que us faci il·lusió.

Teniu curiositat per saber quines arracades es porten? Us hem preparat una selecció en base la nostra experiència a la botiga Roosik & Co i els comentaris que rebem de les nostres clientes. Tant de bo us serveixin d'inspiració si esteu buscant arracades per a un casament, una festa, per a portar en el dia a dia i configurar el vostre joier o per a regalar a una dona estimada… Comencem!

Arracades d'aro

Aquest tipus d'arracades són una de les peces bàsiques de tot joier. Recordeu a Brigitte Bardot o a Sofia Loren amb arracades d'aro? I tant, i és que les arracades circulars gaudeixen d'una atemporalitat indiscutible perquè han sabut adaptar-se a varietats infinites al llarg dels anys.

Jordi Rosich, el nostre joier i dissenyador, ha afegit diferents elements a les arracades criolles tradicionals (sí, també es diuen criolles!). A vegades, aquests petits detalls i ornaments els trobareu en forma de pedres precioses enraïmades o de figures geomètriques d'or que ballen al vostre pas.

 

Les arracades d'aro més originals: Arracades Metrik

Or groc i turmalines verdes i roses

Gairebé no tenim temps de posar les arracades Metrik a l'aparador un cop surten del taller. Agraden moltíssim.

Potser es tracta de la seva forma poc habitual per a unes arracades d'aro. Són geomètriques, amb caràcter i queden col·locades de manera frontal, així que quan us miren al rostre, veuen dos heptàgons d'or brillants a costat i costat de la galta generant un bonic joc de llums.

Són peces que estan a l'alçada de totes les situacions, tant de diari com festives, i les hem vist lluir precioses en tot tipus de dones.

Habitualment les realitzem en or groc i en pedres precioses de colors verds i roses, encara que us direm que ens encanta incorporar les vostres propostes a les nostres peces.

Aquests dies, les hem fet en or rosa i turmalina verda per la Charo, de Granada. Precioses!

 

Les arracades d'aro musicals: Arracades Swing

Or groc i turmalines roses i verdes

A les arracades d'aro Swing els diem les arracades musicals.

De fet reben el nom de “Swing” precisament perquè a la Marta, una amiga nostra, li encantava el so que realitzava el petit heptàgon en moure's per l'aro. Les solem treballar amb pedres de colors, i últimament també amb un petit diamant.

 

Les arracades d'aro amb brillants: Arracades Eternal

Or rosa o blanc i diamants

Arracades d'aro petites i brillants? Fet!

Les petites criolles roben cors. Són delicades, elegants i prou discretes per a qui vulgui portar-les a tota hora, de dia i de nit.

Les més triomfadores són les d'or blanc i les d'or rosa. Unes, per la seva lluentor i lluminositat, i les altres per ser singulars i romàntiques...

 

Les arracades d'aro que afavoreixen més: Arracades Bunch

Or blanc, rosa o groc i safirs

Aquestes arracades tenen una màgia especial…

Nosaltres l'anomenem les arracades amb l'“efecte safir” i és que quan te les poses notes de seguida la brillantor d'aquestes gemmes i et veus una mirada més bonica i radiant. Promès!

No deixem de sorprendre'ns del poder embellidor que regalen les joies a les persones.

Els safirs pertanyen a la mateixa família que els robins, i són de les pedres precioses més estimades del món.

Existeixen safirs d'una gran varietat de colors, però a en Jordi li encanta treballar amb els de tons verds, roses i blaus. Llavors, combina aquestes pedres precioses amb diferents colors d'or, blanc, rosa o groc per a ressaltar-ne encara més la seva bellesa.

 

Arracades amb diamants

Aquests diamants gaudeixen de la triple excel·lència (en talla, simetria i poliment de les seves facetes), de color E i puresa VVS… I tot això què significa? Doncs que són pura llum, perquè són capaços de reflectir el 99,9% de la llum que hi penetra; els diamants actuen com a petits sols de llum blanca i brillant.

Gairebé totes les dones desitgem unes arracades de diamants, hi ha qui les prefereix de botó, i així asseguren tenir unes arracades atemporals que portarem tota la vida. Si ens atrevim, una de les peces més espectaculars són unes arracades llargues de diamants.

Davant del dubte, ben comú entre totes, en Jordi ha dissenyat les arracades Dispersée que, de fet, són dues arracades en una: llargues i de botó. No podem demanar-li res millor a en Jordi!

Arracades de nena

Fa uns anys vam començar a veure mares i filles que vestien els mateixos dissenys de roba, així podien anar vestides iguals. Ens va semblar una idea ben divertida.

Així que, en Jordi va adaptar les arracades, anells i penjolls de la col·lecció Blossom i va néixer Blossom Nina.

Són peces adorables... Caramels preciosos! Són joies també en or i amb les mateixes pedres precioses que dur la mare, però és clar, les de la mare porten brillants…Algun privilegi havíem de concedir a les mares precioses.

Arracades sense forat

Si teniu ganes de portar més joies a les orelles, una opció fàcil i còmoda és la de les arracades sense forat. Poden ser tan boniques, especials o divertides com vulgueu. Encara que siguin peces que no necessiten perforació, sí que han d'anar a mida de la vostra orella.

És important que sigui així perquè pugueu portar-les amb tota la tranquil·litat del món i us quedin ben subjectades al cartílag. Per això, en Jordi us prendrà les mides exactes perquè aquestes arracades siguin com un vestit a mida.

Queden molt boniques amb petites pedres precioses o amb un brillant.

 

Arracades que no facin al·lèrgia

El millor de tot, és que una vegada escollit el disseny amb el qual us sentiu més a gust, la resta és èxit assegurat, ja que són peces que portareu sempre gràcies a dissenys moderns i alhora atemporals. A més, estan creades en or, el metall noble i perdurable, així que us acompanyaran tota la vida.

En Jordi crea el seu propi aliatge aquí al taller de Girona, fonent a mà i barrejant cadascun dels elements: or pur, pal·ladi, coure i plata… I, justament ho fa ell mateix per a poder controlar que l'or no porti elements nocius i al·lergògens, com el níquel.

Podeu estar tranquil·les, si busqueu arracades de disseny, fetes a mà amb molta cura i que no us facin al·lèrgia, teniu la nostra garantia que així serà.

Quins són les vostres preferides?

Trobareu inspiració a l'apartat d'Arracades

Escriviu-nos si necessiteu ajuda sobre quines arracades us afavoreixen més de cares a la revetlla de Sant Joan. Voleu una joia màgica, brillant i especial? Us donem algunes idees. Aquí teniu l'e-mail directe d'en Jordi, el millor assessor en joieria que podríeu tenir: jordi@roosik.com

Fins aviat!

 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar