Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Quars

Propietats
 
Quars rosa o fumat, ametista lila, ametista verda, citrí… Són gemmes que comparteixen una gran similitud en la seva composició química i, juntes, conformen l’anomenat grup del quars. El quars és pura sílica, un compost químic que es troba en un 60% de l'escorça terrestre de múltiples maneres, com en les pedres, roques i sorres. El quars rosa obté aquesta tonalitat a causa de la seva composició en fòsfor i se l’associa amb l’amor incondicional i la pau.
  
 
L’ametista lila és la pedra més apreciada dins d’aquest grup. Se li han arribat a atribuir propietats sobrenaturals: és protectora i dóna sort i estabilitat.
 
 
Pel seu procés de calcinació a altres temperatures podem trobar ametistes d’altres colors: grogues clares, vermelles, verdes o incolores.
 
 
El citrí és considerat el fill groc de l’ametista i, en l’antiguitat, representava la condensació de la consciència dels Mestres espirituals.
 
 
El més fosc, el quars fumat, obté aquest cromatisme gràcies a la seva exposició a temperatures d’entre 300º i 400º.
 
 
Podeu veure totes les peces creades amb quars rosa aquí, en quars fumat aquí, en ametista lila i verda aquí i en citrí aquí
 
 
  

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar