Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

PERDUT ENTRE UN MUNT DE DISSENYS?

Uns consells per encertar amb la tria de l’anell adequat.
 
 

No hi ha un anell perfecte, sinó un anell adequat per a cada persona. En qualsevol procés de tria davant d’una gran profusió d’opcions ens sentim aclaparats i no sabem què fer: optem per un clàssic? o al contrari, ens deixem seduir per les tendències més actuals?

Amb les joies passa el mateix, i a l’hora de triar un anell les alternatives són múltiples i diverses: or blanc o platí, diamants o gemmes de colors, sobrietat o exuberància, disseny contemporani o línies clàssiques… Tots són bonics, tots són emocionants!

Però no hi ha una resposta absoluta a la pregunta Quin és el millor?, sinó respostes per a cada cas particular. I a l’hora de triar, la clau està en no deixar-se portar per la impulsivitat i analitzar fredament les qüestions: per a qui és aquest anell? i, què vull transmetre amb aquest anell?

I és que una joia és com un vestit o com un complement de roba: s’ha d’ajustar a la persona que la durà, ha d’integrar-se en la seva imatge i ha d’encaixar bé en el seu estil de vida. I a banda d’això, ha de comunicar tot el què volem transmetre.

Per sort, la diversitat de la sèrie Eternal de Roosik&Co. és àmplia i hi ha anells per respondre a tots els requeriments: anells còmodes per lluir diàriament, anells únics per brillar en ocasions especials, anells sofisticadament elegants, anells minimalistes i alhora expressius, anells romàntics per a les grans somiadores, anells de disseny trencador i anells d’un classicisme evocador…

Slim, Crown, Hug, Open, Romanticism, Lilium, Vintage… quin és el més adequat per a ella?

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar