Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

NÚVIES “GREENERY”

Inspiració “Greenery” per a un casament natural.
 
 

Quan en un casament el disseny de les invitacions, la decoració floral, els centres de taula, el ram de la núvia…, gira entorn del color verd i la natura, podem dir que és una cerimònia d’estil “Greenery” o “Greenery Wedding”.

Aquesta tendència neix del fet que el “Greenery” va ser escollit color de l’any 2017 per l’Institut Pantone. Aquesta tonalitat es manté amb força en la decoració dels casaments del 2018, i la naturalitat, brillantor i positivisme d’aquest to es contagia als nuvis i convidats.

Si voleu descobrir com és l’estil “Greenery”, aquí teniu una mica d’inspiració perquè pogueu incorporar-la en els preparatius del vostre casament.

 

Cerimònia

El primer que ve al cap quan pensem en una cerimònia d’aquest estil és un jardí ple de natura o un entorn envoltat d’arbres, muntanyes, animals i paisatges que aporten bellesa i espectacularitat a aquest gran dia. A més, el contrast del verd amb el blanc del vestit de núvia asseguren unes fotografies amb molt d’encant.

Ram de Núvia 

Cada núvia escull les flors que millor la representen, tanmateix, en un ram Greenery, una de les millors opcions és la d’escollir flors de colors blancs i beige, combinades amb fulles i plantes de color verd. Així, el ram, gaudirà d’un aspecte fresc, natural i, fins i tot, silvestre, sense perdre la sofisticació i l’elegància. Es converteix en un element fàcilment combinable amb qualsevol vestit de núvia, ja que gaudeix de les característiques pròpies d’aquelles peces bàsiques que encaixen amb tot.

Decoració Floral

Podem vestir de verd tots els espais del casament: la pista de ball, el menjador, les taules, la recepció… Què us sembla un arc amb heures, un altar amb plantes d’un color verd intens o cadires guarnides amb ramets de fulles d’eucaliptus? En aquest estil podem dir que les protagonistes són les plantes, més que no pas les flors.

Pastís i banquet 

Tots els elements del casament poden convertir-se en “Greenery”. Fins i tot al pastís o als plats de l’àpat, podem afegir-hi un accent natural i minimalista, com unes fulles. Podeu jugar amb espelmes, recipients de vidre amb dolços o detalls daurats per aportar calidesa i contrast a la vegetació.

Música 

I ja que ens trobem en un entorn natural, una bona opció és la d’amenitzar la cerimònia amb música en viu!

Joieria de Núvia 

Els complements de la núvia també poden jugar amb la naturalesa i puresa de l’entorn, tant pel que fa al disseny de les peces com pels materials utilitzats en la seva creació. En el cas de les peces de joieria, els materials nobles com l’or blanc i el platí, mariden perfectament amb l’estil “Greenery”. També els materials, naturals i de procedència ètica, aporten brillantor i lluminositat a la núvia i serien afins amb l’essència d’un casament d’aquest estil. Els motius florals o vegetals també poden incorporar-se a les peces, com petites flors o fulles que s’agafen al lòbul de l’orella.

 

Us apunteu a un casament d’estil Greenery?

Gràcies a:

Wedding Planner: @creative_and_love

Fotografia: @erase1vez1boda
Vídeo: @lluisclaret
Flors: @flors_de_vici_by_giberts
Música: @tumusicaevents
Maquillatge i Perruqueria: @lanoviamasguapa
Localització: @masnoguerevents
Pastís: @dulcepikika
Vestit: @specialnoviaspalamos
Núvia: @mmbuxeda
Joieria de la Núvia i de la Violinista: @roosikandco

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar