Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

LA VALL DE NÚRIA PER A UN COMPROMÍS

Un entorn màgic al bell mig de la natura pot esdevenir el millor escenari per al Sí desitjat.
 
 

L’Imma es dedica a organitzar casaments i són ben pocs els dissabtes d’estiu que pot compartir amb en Pere. Així que, quan va saber que el 14 de juliol el tenia lliure, la parella no va dubtar ni un moment en reservar-se’l per fer alguna cosa plegats.

En Pere va oferir-se a organitzar l’escapada! Seria sorpresa per a ella, que estava encantada de no saber on anirien ni què farien. Ell cercava un entorn especial, i és que tenia altres plans, a banda de fer excursions i descansar…

La Vall de Núria, amb els seu verd intens i profund, i els seus llacs, rierols i camins que s’enfilen cap al cel era un escenari privilegiat per al que tenia al cap. Al bell pic de l’estiu, la vall lluïa majestuosa.

El primer dia van decidir fer el cim del Puigmal, ample i arrodonit. Mentre caminaven l’un al costat de l’altre, en Pere li explicava que les parelles que aconseguien arribar dalt del pic gaudien de l’Amor Etern… A la tornada, van decidir fer un passeig romàntic dins d’una de les barques del llac que hi ha davant del Santuari. I allà, al bell mig del mirall de la Vall de Núria, en Pere va oferir-li l’anell de compromís. Ella va dir “Sí”, un sí a l’amor per sempre!

 

  • Història real viscuda per l’Imma i en Pere a la Vall de Núria (Girona) el juliol de 2018.

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar