Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

ELS TINARS, UNA TRAJECTÒRIA AMB PREMI

Els germans Gascons són un tàndem guanyador en un dels grans restaurants gironins que a més té un encant indescriptible.
 
 

L’any 1978, quan va obrir el restaurant Els Tinars a la carretera que anava cap a Sant Feliu i Platja d’Aro -on encara es troba avui dia- s’hi formaven llargues cues els diumenges d’estiu. Els Tinars -o Can Gascons, com se’l coneixia popularment a la zona-, ja era un restaurant que ho feia molt bé aleshores.

Ara és en Marc Gascons qui mana a la cuina, mentre la seva germana, l’Elena, atén la sala amb la mateixa professionalitat dels pares, que van obrir les portes del restaurant actual. De fet, van ser els avis que van iniciar-se en el món de la restauració, i per tant en Marc i l’Elena són la tercera generació que viu amb entusiasme el món de la gastronomia.

En Marc Gascons ha sabut trobar un equilibri d’autèntic funàmbul entre la cuina de la tradició i la creativitat que impera en el fogons del segle XXI, i ha donat a llum una cuina amb “el gust de la tradició” que convenç partidaris d’un i altre estil. Amb la carta a davant, no saps si decantar-te pels plats de la cuina tradicional, o per les propostes renovades d’en Marc; qualsevol opció serà un encert!

A la sala, l’Elena es mou amb la mateixa sinceritat acollidora de l’interiorisme. Els Tinars té aquella fortuna en la decoració que et fa sentir a gust en un lloc sense saber perquè, un espai harmònic i sense estridències, que és alhora amable i selecte, afable i distingit.

Avui aquella carretera s’ha convertit en una ràpida autovia que mena el trànsit de Barcelona i Girona cap a la Costa Brava centre, i el restaurant segueix essent espectador d’aquest vaivé, incessant sobretot els caps de setmana i els mesos d’estiu. No cal dir que, d’anada o de tornada, val la pena parar-se a Els Tinars; però també val la pena anar-hi expressament. És un context idoni per a un moment especial, per a un dinar amb la joia del migdia o un sopar amb la complicitat de la nit.

 

Més informació: http://www.elstinars.com/ca/

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar