Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Consol Mas

El meu nom és Consol Mas de Torres, vaig néixer a Banyoles, tinc 47 anys i sóc advocada, empresària i mare de dos fills. Des que vaig acabar la carrera, exerceixo al despatx Planas Casas Advocats de Banyoles, excepte durant la temporada en què la meva passió per la política em va portar al Gabinet de la Vicepresidència de la Generalitat, en el Departament de Governació i Relacions Institucionals.
 
Sempre he tingut una gran inquietud per la política.
  
 

Precisament aquesta inquietud va fer que durant 8 anys fos regidora en la meva població i Consellera Comarcal. Sóc diplomada en Comunicació Corporativa i Estratègies de Comunicació, tinc formació en habilitats directives per al lideratge femení, sóc sòcia de l'AGE i també secretària del Club de Màrqueting i Vendes de Girona. També sóc col·laboradora del Programa d'Alta Direcció per a la petita i mitjana empresa de Girona (PadPime), coordino i organitzo els Premis Cactus. 

Impulso molts projectes en la província de Girona com ara desfilades, tallers, actes benèfics i xerrades d’emprenedoria.

A més, m'agrada el cinema, la música, la fotografia i m'apassiona viatjar i conèixer països i cultures diferents.

A més, m'agrada el cinema, la música, la fotografia i m'apassiona viatjar i conèixer països i cultures diferents. M’encanta compartir el meu temps d’oci amb els meus fills, la família i els amics. També, m’apassiona la pintura. No tinc massa temps per a dedicar als pinzells i a les teles, però aquesta passió m'ha portat al porjecte ’“ART A L’AULA”.

La meva afició per la pintura m'ha portat a coordinar un projecte d'art per a nens i nenes.

Aquest projecte pretén apropar l’art a les escoles de La Garrotxa i del Pla de l’Estany. Diferents artistes, reconeguts en l’àmbit comarcal i nacional, ensenyen tècniques plàstiques o escultòriques als nens i nenes perquè puguin adquirir coneixement a partir dels tres aspectes fonamentals de tot aprenentatge: observar, aprendre i crear. Així que, gràcies a l’observació i l’aprenentatge adquirit, els estudiants creen les seves pròpies d’art. Els treballs que realitzen es publiquen en un catàleg que es distribueix de manera gratuïta a totes les escoles que participen en el projecte i a les  biblioteques de la zona. A més, es fa una exposició de les obres realitzades.

 

Em sento molt identificada amb la frase que diu que la vida és com un mirall, si li somrius... Et torna somriures! Em considero una persona emprenedora, apassionada, professional i intuïtiva. Crec en el paper del lideratge femení en les empreses, combinat amb el del lideratge masculí. I és que, el fet d’unir les energies i aptituds d’ambdós sexes aporta un gran potencial a totes les organitzacions. Junts, caminant l’un al costat de l’altra, és més fàcil avançar.

El fet d’unir les energies i aptituds d’ambdós sexes aporta un gran potencial a totes les organitzacions.

 

Descarrega aquí el Llibre “Passionate Women"

 

 

Autor

Jordi Rosich

Joier, clavador, gemmòleg i dissenyador per l'UB i el JORGC. Especialista en diamants naturals.

MÉS

Ho sentim, no hi ha productes aquí.

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar