Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

COM OFERIR L’ANELL DE COMPROMÍS? TRES INTENTS PER A TROBAR EL MOMENT IDEAL

El “Sí, per sempre” estava assegurat.
 
 

En Jordi feia mesos que volia proposar compromís a la Jessica. La seva idea inicial era oferir-li l’anell de compromís en el dia del seu 30è aniversari, al mes de juny, en una casa rural situada a l’Alt Empordà. Li semblava un entorn meravellós i una data important, a l’alçada de prendre la decisió de passar la vida plegats. Però, un imprevist va fer girar les tornes. Així que en Jordi va haver d’ajornar la cerca d’anells de compromís.

Segon intent. Aviat faríen un viatge a Vietnam. Era un país que els cridava molt l’atenció, prou exòtic com per a entregar-li l’anell solitari i rebre un Sí, Vull. A última hora li van sorgir els dubtes: I si perdia la motxilla? I si el solitari s’extraviava a quilòmetres de distància de casa i no el podia recuperar? L’anell de compromís era una joia molt simbòlica com per a perdre-la entre avions i maletes. Altra vegada, la proposició es feia esperar.

A principis d’octubre, en Jordi feia plans per a passar uns dies junts amb la Jessica de cares al pont festiu del 12 d’octubre. Va preguntar-li de fer alguna activitat tranquil·la i divertida, li vindria de gust passar el dia al bosc i anar a buscar bolets?

No van arribar-hi, al bosc. El dia 11, quan la Jessica va arribar a casa, va trobar-se amb una carta. Estranyada i divertida va obrir-la. A dins hi havia un missatge: “Fes les maletes, que marxem”.

A ella li va encantar la iniciativa de passar un cap setmana llarg a Logronyo! Els esperaven uns dies engrescadors, de visites a les vinoteques i de gaudir de la l’apreciada gastronomia de la zona.

El dia 13 d’octubre van aprofitar per visitar el Parc de l’Ebre. És un espai singular i especial, una zona verge entre el riu Ebre i la ciutat.

Els salzes, pins, pollancres, els ponts de ferro, el pont de pedra… van ser molt afortunats. Van convertir-se en uns acompanyants de luxe, en els elements que vestien el moment de com en Jordi va oferir l’anell de compromís a la Jessica, i de com ella va dir-li que sí volia casar-se amb ell.

El que no s’esperava en Jordi és que ella acceptés la proposta d’una manera tan especial!

I és que la Jessica, des de sempre havia tingut clar qui era l’home de la seva vida, i estava preparada per a respondre-li quan ell li oferís el solitari! Molt previsora, feia setmanes que duia una polsera negra a la bossa amb aquestes paraules grabades: “Sí, per sempre”.

Felicitats, parella!

Història real viscuda per en Jordi i la Jessica a Logronyo l’octubre de 2018. 

En Jordi va escollir l’anell Eternal Hug d’entre tots els anells de compromís perquè s’adeia a la personalitat de la seva futura dona: dolça, lluminosa i… especial. És un solitari clàssic i alhora diferent en or blanc i amb un diamant de gran transparència i bellesa. Jordi Rosich va dissenyar aquesta peça per a simbolitzar l’abraçada eterna entre dues persones que s’estimen. Dues mans que abracen un projecte brillant plegats.

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar