Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Arracades per a núvies i convidades

Les arracades són joies que afavoreixen molt en estar molt a prop de la cara, aporten llum al rostre i a la mirada. És per això que a moltes en costa sortir de casa sense dur-les posades, ens veiem millor i ens sentim més boniques amb aquestes joies.
 
 

Aquí et donem algunes idees d'arracades per a lluir i brillar en un dia molt especial, potser com a núvia o com a convidada de luxe. El millor de tot és que estan treballades amb materials nobles com l'or i les pedres precioses naturals, així podràs portar-les tota la vida!

Les peces d'aquesta selecció destaquen pel do de traspassar la seva bellesa i brillantor a la portadora i per estar fetes a mà amb tota la cura de Jordi Rosich. T'encantaran!

 

Arracades d'or, diamants i topazis blaus

Alguna "cosa blava". Si ets la núvia, una bona idea és incorporar el color blau a les pedres precioses de les teves arracades. Aquestes que veus a la fotografia llueixen increïbles gràcies al botó d'or blanc i els petits diamants, del que penja un preciós topazi blau natural a cadascuna de les peces. Una joia de disseny únic amb la que deixaràs sense paraules a tots els teus convidats i acompanyants.

Veure les arracades Early drop Sea

 

Les pedres precioses que t'agradaran pel seu color blau són el topazi, l'aiguamarina o els safirs blaus. Totes elles les trobaràs muntades en boniques arracades, penjolls, anells i polseres. Fes un cop d'ull a la col·lecció Blossom per agafar més idees de peces o conjunts que puguin acompanyar-te en el teu dia, aportar-te un toc de color  (sigui quin sigui!) i així expressar la teva personalitat única.

També et recomanem que miris les arracades de la col·lecció Eternal. No pots perdre't aquestes arracades amb rossetó de diamants i un safir d'un blau intens a l'interior:

Arracades d'or, amb pedres precioses roses i diamants

Vestides de còctel o amb uns texans de tendència, aquestes arracades ens tenen el cor robat. És una peça subtil i d'una gran força. Les pedres precioses roses, quarsos roses, són molt apreciats en joieria. Són resistents i alhora dolces i femenines. A més, el rosa és un to molt fàcil de combinar amb la majoria de peces del nostre armari. Si prefereixes un altre color de pedres: blaves, verdes, violetes... També quedaran precioses! I podem combinar-les amb or rosa o or blanc. Només has de deixar-nos uns dies per a poder-les crear aquí al taller, ja veus que són especials en molts sentits. Quina seria la teva combinació ideal?

Descobreix les arracades arracades llargues Teardrop Sea, amb topazis blaus, o demana'ns la teva combinació ideal.

 

Arracades de diamants d'or blanc 

T'assegurem que no pots brillar més en el dia del teu casament o en una festa si aquestes arracades llueixen en el lòbul de la teva orella.

Amb 28 diamants naturals i més de 2 quirats, aquesta és una de les joies més pures i expressives que ha creat en Jordi, i tot i ser de les últimes creacions ja s'ha convertit en una de les peces més desitjades i especials.

El que t'encantarà és que són dues arracades en una, així no només t'acompanyaran en ocasions especials. Durant el dia o per a ballar fins al final de la nit, pots portar només el botó. Per a la cerimònia o per a un look nocturn, suma-li la part posterior, formada per un penjoll de diamants de transparència i lluminositat excepcionals.

En Jordi les ha dissenyat així per a poder treure el màxim profit d'una joia sofisticada i elegant, i que alhora pot ser discreta i casual sense perdre l'excel·lència.

Veure les arracades de diamants Dispersée

 

Arracades llargues d'or i pedres precioses de colors 

Fines, tendres, subtils. Aquestes arracades d'or llargues, però no en excés, són comodíssimes i molt boniques.

Les pedres precioses naturals els hi aporten frescor i poden combinar-se amb qualsevol tipus d'or, ja sigui or blanc, or rosa o or groc. Les seves formes irregulars imiten els pètals dels cirerers. Unes arracades d'aparent senzillesa.

Enamora't arracades d'or Blossom Slender Sky, Dew o Fumée. Si prefereixes d'altres colors, demana'ls a en Jordi Rosich

 

Esperem haver-te donat una mica d'inspiració alhora d'escollir les millors arracades per a casaments. Si tens dubtes sobre quines joies dur amb el teu vestit, envia'ns una foto a  Roosik & Co i t'ajudem. Tenim la millor col·lecció d'arracades i ens encantarà aconsellar-te sobre si és millor que en duguis unes de llargues o curtes, un penjoll discret o una polsera d'or blanc, rosa o groc.

Estaràs guapíssima. Fins aviat!

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar