Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

7 passos a considerar a l'hora de comprar joieria Online

Som l’Anna, la Carolina, l’Ester i en Jordi. En Jordi és joier, dissenyador i gemmòleg especialitzat en diamants. I la resta de l’equip és expert en joieria d’or, platí i pedres precioses.
 
Som els mateixos que t’assessorem a la joieria de Girona i que ara també t’ajudem en la nostra joieria online.

Com és l’assessorament de joies online? 

T’expliquem com és el procediment habitual alhora de comprar joies de Roosik & Co per internet:
 

Pas 1. Entra a roosik.com 

Entra a la nostra web roosik.com i fes un cop d’ull a les joies. Segur que ja ens tens algunes de preferides. Anota-les, parlarem de la teva tria en un moment.
 

Pas 2. Contacta’ns 

A la part dreta de la pàgina, veuràs que hi ha una icona de xat. Si l’obres, podrem parlar al moment, sense cues ni esperes!
 
Gairebé sempre algun de nosaltres està connectat durant l’horari comercial. Si concideix que tots estem atenent a la botiga i no et responem a l’instant, deixa’ns el missatge i un correu o telèfon i t’escriurem al cap de pocs minuts.
També ens pots contactar per Whatsapp (ja sigui missatge o àudio) o per e-mail.  
 
Encara que, si t’animes, la millor opció és reservar una cita virtual amb nosaltres. Gaudiràs d’una hora d’assessorament privat i personalitzat per a tu, des de casa teva.
 

Pas 3. T’ajudem a trobar la joia adequada 

Tingues clara una cosa: desitgem que l’encertis sempre. Ens fa molt feliços saber que la teva persona preferida s’ha quedat sense paraules en obrir el paquet, que porti la joia que li has regalat cada dia o que tu mateixa ens diguis que mai et treus aquest penjoll perquè et fa sentir bé. 
 
Una joia és un regal molt especial: cada joia ha de trobar la seva persona i cada persona, la seva joia.
 
Veuràs que per això parlarem sobre: per a qui és la peça, com és la persona que la lluirà, com sol vestir, de quin color són els seus ulls, la seva pell i el seu cabell, si és de gustos senzills o exuberants, si és calmada i acurada o una tot-terreny fabulosa. Ha portat alguna vegada joies? Té ja algunes peces de les nostres col·leccions?
 
I mica en mica, anem desgranant la informació, t’enviem fotos i vídeos de les joies posades sobre nosaltres i així veus com queden col·locades. I, entre tots, la trobem. Sí, ja tenim la joia més adequada per a ella o… per a tu.

4. Ai, les talles…

No et preocupis! En el cas dels anells o les joies de compromís, el més normal és que no sàpigues quina talla de dit fa la teva parella.
 
Has de saber que reajustem la joia tantes vegades com calgui fins que se la senti perfecta. És un “vestit a mida” i al nostre taller li ajustarem sense cap cost.
De totes maneres, i amb l’ajuda de l’experiència del dia a dia, intentarem afinar al màxim la mida.
 
També pots investigar pel teu compte amb la nostra Guia de Talles descarregable. Si aconsegueixes un anell seu (sense que t’enxampi, és clar!) pots col·locar-lo sobre el paper imprès i sabràs la seva talla. 
Si l’anell és per a tu, podem fer-te arribar una anellera a casa!

5. Pagament segur

Comprar la teva joia online és segur i fàcil. Tria l’opció amb la qual et sentis més còmoda. I estigues tranquil/·la, la joia es pot tornar o canviar si no va bé. T’ho explico en un moment.
 

6. Embolicades amb molta cura

Rebràs la joia a la porta de casa teva en una capsa molt bonica. A dins hi haurà un sobre de tela avellutada de color rosa amb la joia.
 
A més, tot l’embalatge és reciclable i sostenible.
 

7. Enviaments Gratuïts i Devolucions Fàcils

Els enviaments a Catalunya i territori espanyol són gratuïts. Si tenim la joia feta, la rebràs en 24 hores (*si no hi ha causes externes majors que ens ho impedeixin).
 
Canvies d’idea? Cap problema. Retornar o canviar la teva joia és molt fàcil. Si no desitges la teva peça, avisa’ns i te la recollim a casa teva.
 
Et retornarem els diners de seguida que tinguem la joia en el nostre taller i comprovem que estigui perfecta. Aquí tens la informació completa: Canvis i devolucions.

Bonus Roosik

Tens la garantia de les teves joies per sempre! Llegeix-ne més aquí: Garantia Roosik & Co
 
Gràcies per confiar en nosaltres per a la teva compra de joies online.
Per a qualsevol cosa, ja saps que estem a prop d’una manera o altra 😉

Opinions

Consulta les opinions que han deixat els nostres clients a Google per si vols saber com treballem. Llegeix-les aquí: Valoracions de Roosik & Co a Google
 
Recorda, les eines i la tecnologia estan al teu favor! Fes-les servir en les teves compres de joieria online.
Una abraçada de part de tot l’equip!
Comença la compra de les teves joies online reservant cita personalitzada:
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar