La Pedra natal del mes d'octubre: LA TURMALINA

A la botiga Roosik & Co tot sovint ens pregunteu quina és la pedra preciosa del vostre mes: teniu ganes de saber quina és la vostra gemma i què significa. Us meravellen les seves propietats i característiques que us sentiu com a pròpies: la fortalesa del diamant, l'exuberància dels jardins de la maragda, la noblesa del safir blau...
 
Per tal de recollir tots aquests detalls i que els puguis consultar sempre que vulguis, avui comencem un nou cicle d’articles dedicats a les pedres natals. I, estigues atent/a, perquè cada article ve acompanyat d’una sorpresa: una joia en edició especial només per als nascuts d’aquell mes!
  

L’octubre, la turmalina i una edició especial única per a tu!

  
Sí, ho has llegit bé. Jordi Rosich crearà una joia en edició especial per cada pedra natal i que només podràs aconseguir durant aquell mes.
  
Joia d’Edició limitada per als nascuts al mes d’Octubre

  

Si has nascut al mes d’octubre, t’encantarà saber que la pedra preciosa que commemora el teu aniversari és la Turmalina. Es tracta d’una gemma que destaca sobretot per tenir una àmplia i enlluernadora gamma de colors. Sabies que les turmalines poden adquirir pràcticament qualsevol to de la natura, arribant inclús a presentar barreges de colors en una sola pedra? De fet, la paraula turmalina justament ve del zingalèsTouramalli, que significa “pedra de colors barrejats”.
  
Segurament per la seva paleta de colors tan variada, a l’antiguitat se la relacionava amb les persones creatives i amb l’expressió artística.
  
  

Entre les varietats de turmalina més populars hi trobem les rubel·lites rosa i vermella, les turmalines "cromades" de color verd maragda i les turmalines "paraíba" de color verd neó i de color blau a violeta. A l’hora d’escollir la teva, pots tenir en compte les propietats curatives que s’associen a cada varietat, per exemple:

- La Turmalina Rosa encarna l'amor i s'associa amb compassió i delicadesa

- La Turmalina Verda afavoreix la valentia, la força i la resistència


Ah! I també és la  pedra preciosa que s’ofereix per a celebrar el vuitè aniversari del casament. Ets tu qui fa 8 anys que va dir el “Sí, ho Vull”?

   

El teu regal, el teu penjoll amb turmalina

 

Anima’t a afegir una joia amb turmalina al teu joier. Jordi Rosich et proposa el penjoll de formes orgàniques “Birth”, en or groc de 18 quirats i que, en aquesta ocasió, llueix amb una meravellosa turmalina rosa intens de 0,20 quirats al centre. Estem segurs que es convertirà en el teu amulet de la bona sort i que et recordarà sempre tot l’amor, la creativitat i la delicadesa que envolta els nascuts d’aquest mes. Pots dur-lo més curtet, a prop del coll, o més llarg, combinat amb d’altres penjolls que tinguis.

  

El penjoll Birth amb turmalina és una edició especial que només estarà disponible fins el 31 d’octubre de 2021.

 
  
 
 Ens acomiadem amb una forta abraçada i un “FELICITATS!” de part de tot l’equip de Roosik & Co. Recorda que ens pots escriure per e-mail, xat o WhatsApp si tens algun dubte. Fins aviat!
  
  
  

  Roosik & Co

  Do you need help? Talk to an expert

  X

  Cart

  No more products available for purchase

  Your cart is currently empty.