Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La pedra natal del mes de juny: la Morganita

El dia en què vam néixer ens marca i pot imprimir trets distintius a la nostra personalitat, i és per això que ja en l’antiguitat s’associava cada mes de l’any a una determinada pedra preciosa. Les pedres precioses tenen unes qualitats associades amb les quals ens podem identificar; per això portar una joia amb la gemma del mes en què vam néixer pot contribuir a potenciar aquestes qualitats.

A Roosik & Co estem pensant en els que vau venir al món el mes de juny, just al moment en què l’estiu truca a la porta. Descobreix totes les joies que Jordi Rosich ha creat perquè puguis portar una subtil i delicada morganita com un complement que dirà més de tu que qualsevol altra joia!
  

La Morganita i Tu

morganita en brut
 
Hi ha persones que tenen una habilitat natural per relacionar-se amb els altres, diries que tenen una capacitat innata per connectar amb qualsevol altra persona, per encaixar en qualsevol grup social. Una de les claus és segurament que solen ser persones empàtiques, que saben posar-se en el lloc de l’altre i, així, fan sentir còmode tothom amb qui tracten... Són com la morganita, la pedra natal del mes de juny.
 
La morganita no és una pedra molt coneguda, però és meravellosament brillant i d’una bellesa enlluernadora. Igual que les persones nascudes el mes de juny, encaixa en qualsevol joia per la discreció de les tonalitats que presenta: del rosa al malva, sovint té coloracions que prenen la delicadesa subtil del nude o la finesa d’un salmó clar. És l’èxit del saber estar: no hi ha estridències i justament en això rau el triomf, en la virtut d’entendre els altres i de teixir complicitats sense cridar l’atenció.
  
Tal vegada és aquesta virtut que acaba per fer-les líders, ja que al final és fàcil reconèixer els mèrits d’aquest do innat per fer sentir les persones com a part insubstituïble d’un grup. Igual que les morganites, que acaben coronant amb distinció un anell únic.

Normalment s’obtenen en jaciments d’Àfrica -l’illa de Madagascar, de Moçambic, de Rhodèsia- i d’Amèrica -Califòrnia, Brasil-, i no és estrany que la natura regali cristalls de morganita realment molt grans, al Brasil se’n troben de més de 10 kg, autèntiques meravelles de la Terra! Però la grandesa sovint no depèn de la mida: una deliciosa morganita en un anell resplendirà amb la mateixa lluminositat que té el sol de juny anunciant l’arribada de l’estiu.

 

El teu regal, la teva Joia amb Morganita

anell or rosa morganita
El dia del teu aniversari és una dia tan especial que la llum surt de dintre nostre; però, i si potenciem aquesta lluminositat innata amb la subtil discreció d’una morganita?

Si va néixer un mes de juny i encara no tens una joia amb morganita, pots triar la que més t’agradi d’entre totes les peces de joieria d’autor que dissenya i fa Jordi Rosich, i dóna la benvinguda a l’estiu!
 
 
Si has arribat fins aquí, no podem acomiadar-nos sense desitjar-te un sentit “MOLTES FELICITATS”, de part de tot l’equip que fem Roosik & Co.
 
Som tan a prop teu com vulguis, per a qualsevol cosa que necessitis, contacta’ns per e-mail o WhatsApp i t’ajudarem en tot el què calgui, o fes una reserva a la botiga i vine a veure com són de boniques les morganites al natural! Te n’enamoraràs segur :)

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar