Regala la rosa més brillant

La Diada de Sant Jordi és una gran festa per a Catalunya. És la festa dels llibres i de les roses, de la cultura i de l’amor. És el dia dels enamorats i des del segle XV és costum de regalar una rosa vermella a la persona estimada. Vermella com la sang, símbol de passió, i símbol, també, de la sang del drac, que Sant Jordi va matar per salvar la princesa.

 

Pels volts de l’any 1930, a aquesta festa s’hi va afegir el costum de regalar un llibre. I és que, el 23 d’abril, va ser escollit com el “Dia Internacional del Llibre” perquè coincideix amb la mort de grans literats: Miguel de Cervantes o William Shakespeare.

Regala la rosa més brillant

Per a celebrar aquesta efemèride són milers les parelles que surten als carrers i places de les ciutats i pobles a fer una passejada per les parades de flors, llibres i llibreries. Cada any, cerquen aquella rosa més bonica o el llibre més nou, amb la finalitat de sorprendre el seu acompanyant.

 

Vermelles, grogues, blanques, multicolor… De roses diferents i especials n’hi ha de tots els colors possibles, però només n’hi ha una que brilla per sobre les demés. Una que perdurarà per sempre: l’anell de compromís. Són molts els que escullen la data de Sant Jordi per a proposar-se en matrimoni aprofitant l’ambient d’alegria i màgia que envolta la Diada.

Regala la rosa més brillant

El diamant o brillant esdevé la corol·la de pètals de la rosa, i l’anella d’or o platí es converteix en el pedicel més estable.

 

Des de Roosik&Co us ajudem a escollir les roses més brillants d’aquest Sant Jordi.

 

Regala la rosa més brillant
Regala la rosa més brillant
Regala la rosa més brillant
Regala la rosa més brillant

Rosa original de Sant Jordi amb brillants de 0,20 ct i 0,25 ct, de talla brillant i talla baguette.

 

Amb roses com aquestes escriureu un “Sí,Vull” de llegenda a la vostra història d’amor.

Podeu consultar més anells de compromís a la nostra web o venir-los a veure a la nostra botiga de Girona situada aquí.

Feliç Diada de Sant Jordi.