< Tornar

Enviaments gratuïts i devolucions

A Roosik&Co parem especial cura en tot el procés de creació de les peces, des que les dissenyem fins que arriben a les teves mans!  A vegades, podràs gaudir de la teva joia gairebé d’un dia per l’altre, si la tenim en estoc. Si no, la rebràs tan aviat com ens sigui possible. Pensa que realitzem totes les peces de manera artesanal al nostre taller; per tant, el temps de recepció variarà segons si et fem la peça especialment per a tu, ja que necessitarem alguns dies per a fer-te-la a mida. Ja queda poc perquè la puguis lluir!

ENVIAMENTS

Enviaments gratuïts a Espanya

Tots els enviaments a Espanya són gratuïts.
El període d’entrega de les teves joies en territori nacional sol ser d’entre 3 i 5 dies laborables.

Tingues en compte que, el temps d’enviament podria trigar més de l’habitual en períodes especials (com Nadal) o si hi ha algun factor extern, fora del nostres abast, que ocasioni un retràs en el servei de missatgeria.

En alguns casos, contactarem amb tu per acordar el període d’entrega si sobrepassa els 3-5 dies laborables. El fet que fem la joia per a tu i que el procés de creació sigui artesanal, pot fer que necessitem alguns dies més per a tenir-la llesta i brillant. En tot moment estarem en contacte per tenir el teu vist-i-plau i acordar una data d’entrega que et vagi bé.

Enviaments a Europa

Els enviaments a Europa tenen un cost variable d’entre 35 i 90 euros, en concepte de l’assegurança i les despeses d’enviament.

El període d’entrega de les teves joies a la majoria de països de la Unió Europea sol ser d’entre 10 i 15 dies.

Enviaments a la resta del món

A dia d’avui, la nostra botiga online només està disponible a Espanya i Europa.
De totes maneres, si necessites enviar un paquet a la resta del món, també és possible! Contacta’ns a [email protected] i t’explicarem com.

Vols fer un regal i et corre molta pressa? 

Si aquest és el cas, no et preocupis! Contacta’ns i mirem que la joia t’arribi a temps. Truca’ns al 972 20 47 85 o escriu-nos a [email protected]

Mètode d’enviament

Tots els enviaments es fan per missatgeria assegurada, a Espanya, Europa i la resta del món.

Tens dubtes o necessites ajuda? 

Pots contactar-nos sempre que vulguis, a través de les xarxes socials, per telèfon, e-mail, whatsapp… Escull la manera que et sigui més fàcil de parlar amb nosaltres, estarem encantats de poder-te donar un cop de mà.

Estem a la teva disposició de dilluns a dissabte de 9,30-13,30h i de 16,30-20,00h, pots contactar-nos a través de…

A Roosik&Co ens fa molta il·lusió que les joies que fem amb cura al nostre taller viatgin arreu del món. Són peces úniques, gaudeix-les i fes-les teves. Gràcies per la teva confiança –Jordi Rosich–.

DEVOLUCIONS I CANVIS

Què has de fer per a tornar o canviar la peça?

Si canvies d’opinió…
Si prefereixes el producte amb un altre metall o gemma…
Si hem de canviar la mida d’un anell…
O, simplement t’ho has repensat i necessites tornar-nos la joia…

Estigues tranquil, no hi ha cap problema.

Tens 15 dies per a canviar o tornar la teva joia. Només has d’assegurar-te d’avisar-nos via correu electrònic, embolicar bé i protegir bé la peça i de tornar-nos-la en perfecte estat.

És molt fàcil:

1. Sol·licita la devolució de la joia a través del correu electrònic i indican’s quina és la joia que desitges tornar a: [email protected]. Et contestarem en breu, en cas que no ho fem, truca’ns perquè revisem que no hi hagi hagut un problema tècnic amb el correu: 972 20 47 85

2. Prepara la teva devolució. Embolica i protegeix bé la joia, en el seu embalatge original. Recorda que la joia ha d’estar en perfecte estat, t’agrairem que en tinguis cura.

3. T’enviarem un transportista que recollirà el paquet. Des de Roosik&Co acordarem un dia de recollida del paquet. El paquet ha d’estar ben tancat i protegit.

4. Reemborsament. La devolució dels diners es realitzarà a través del mateix mitjà de pagament que has utilitzat en un plaç de 14 dies laborables des del moment en què rebem el paquet i comprovem que estigui en bon estat.

Les devolucions a Espanya són gratuïtes?

Sí, les devolucions a Espanya (Península), Ceuta, Melilla i Balears, no tenen cap cost per a tu.

Les devolucions a Europa i la resta del món són gratuïtes?

No. En aquest cas, els costos de transport per la devolució de les joies, les taxes i l’assegurança d’enviament anirien al teu càrrec.

Si necessites que t’informem de la suma de l’import total que suposa la devolució, contacta’ns i indica’ns des de quin país necessites tornar la teva peça.

L’import de la joia et seria retornat si aquesta ens arriba en perfecte estat, no pateixis.

Enviaments i període d’entrega per a revisió i manteniments de les joies adquirides a la botiga on-line.

El manteniment de la teva joia de Roosik&Co és un servei gratuït i de per vida. És una mostra més del nostre compromís cap a tu i amb la peça que tens a les mans. Cada dos anys, aproximadament, fes-nos arribar la joia perquè en revisem les gemmes i diamants, en polim les ratllades superficials, la banyem amb rodi si cal perquè llueixi i quedi com el primer dia…

En el cas de les peces adquirides a la botiga On-line, les despeses d’enviament per aquest servei a Espanya tenen un cost de 5,95 euros, en concepte de transport i assegurança..
A Europa i la resta del món, consulta’ns per saber els costos de l’enviament, les taxes i l’assegurança de transport.

Què haig de fer per a fer-vos arribar les joies per a fer-ne una revisió i manteniment?

Cada any o cada dos, aproximadament, fes-nos arribar la teva joia per tal que li fem una revisió. És important asegurar-nos que els diamants i pedres precioses no han rebut cops i que segueixin ben subjectats per les grapes. A més, pulirem la joia i la deixarem brillant com el primer dia.

El procediment és senzill:

  1. Sol·licita el manteniment a través del correu electrònic i indican’s de quina joia es tracta: [email protected]. Et contestarem en breu, en cas que no ho fem, truca’ns perquè revisem que no hi hagi hagut un problema tècnic amb el correu: 972 20 47 85
  2. Prepara la teva devolució. Embolica i protegeix bé la joia. Recorda que la joia ha d’estar en perfecte estat quan la recepcionem, t’agrairem que en tinguis cura.
  3. T’enviarem un transportista que recollirà el paquet. Des de Roosik&Co acordarem un dia de recollida del paquet. El paquet ha d’estar ben tancat i protegit.
  4. Temps d’entrega de la peça revisada. Procedirem a l’enviament de la teva peça revisada en el plaç de 15 a 20 dies. T’escriurem per tal d’acordar amb tu la data d’entrega.

Necessites la peça revisada i amb el manteniment fet abans de la data prevista?

No et preocupis. Indica’ns quan necessites tenir llesta la teva joia i ho consultarem amb el nostre taller. Farem tot el possible perquè ho tinguis quan ho necessites.

contacte roosik joieria girona