< Tornar

Caramels de Reis brillants!

Quins són els teus caramels de Reis preferits? Brillants, divertits, desenfadats, lluminosos… Amb ells tornaràs a sentir la màgia de quan eres petita.

Caramel Preciós 1:   Arracades Wish diamants

Per a dones que desitgin aportar més llum al rostre i a la mirada

Preu: 895 euros

Pendientes pequeños de diamantes en forma de heptágono de Roosik&Co

Aquests dos petits heptàgons brillants, com petites estrelles d’Orient de 7 puntes, il·luminen les teves orelles, rostre i mirada, amb 34 diamants col·locats en una muntura d’ or blanc. Dos desitjos complerts per a reviure l’alegria del Dia de Reis.

Veure Arracades Wish.

Caramel Preciós 2: Anell Bunch Sapphire o Nature

Per a dones de gustos exquisits

Preu: 2.190 – 2.290 euros

Anillo en espiral con diamantes y zafiros de Roosik&Co en Girona

Els safirs blaus o verds i els diamants aporten una llum vibrant i exclusiva a aquesta joia de gran originalitat. Pots convertir-lo en el protagonista del teu look d’aquestes festes. Les pedres precioses muntades en una base d’or blanc o groc s’embolcallaran al voltant del dit. Un contrast elegant de llums blanques i de color amb els que enlluernaràs als que tinguis al teu voltant.

Veure Anell Bunch Sapphire i Anell Bunch Nature

Caramel Preciós 3: Criolles amb safirs blaus

Per a una dona amant de les tendències i conscient de la bellesa que aporten les joies

Preu: 825 euros

Pendientes tipo aro en oro blanco y zafiros azules de Roosik&Co

Un joc subtil entre els safirs blaus i l’aro d’or blanc. Aquestes arracades són molt portables per al dia a dia i també estaran a l’alçada en els looks més formals. Les criolles són un tipus d’arracades molt afavoridores per la llum que dónen al rostre, i mai passen de moda, sempre tornen reinventades. En aquesta versió, les pedres precioses hi aporten personalitat, color i originalitat.

Veure Arracades Criolles amb safirs blaus.

Caramel Preciós 4: Tiara Crown (0,93ct)

Per a la reina de la festa

Preu: 5.990 euros

Tres. Tres Reis de l’Orient. Tres diamants superbs disposats en forma de corona i un seguici de petits brillants al voltant. Imagina’t per un moment aquest anell col·locat a la teva mà. Sí, t’has convertit en la reina més màgica d’aquestes festes…

Veure Anell Tiara Crown.

Caramel Preciós 5: Arracades Rose Maragda

Per a una dona natural i seductora, de gustos clàssics i refinats.

Preu: 1.290 euros

Pendientes de esmeralda y diamantes de Roosik&Co Girona

Les maragdes són mundialment conegudes i admirades pel seu intens color verd. Muntades en aquestes arracades i envoltades d’un rosari de diamants lluminosos, el seu especial to encara es fa més brillant i desitjable.

Veure Arracades Rose Emerald.

Caramel Preciós 6: Penjolls Glow amb pedres precioses de colors

Per a satisfer petits capricis

Preu: 285 euros

Colgantes originales con piedras preciosas de colores de Roosik&Co

Maduixa, taronja, poma, pinya, quin et menjaries? Els penjolls Glow són petites joies dolces com caramels, que fan les alegries als nostres capricis. Els trobaràs en quars rosa, citrí taronja, peridot verd o topazi blau. Són fàcils de combinar amb les teves peces de roba del dia a dia. La seva brillantor i lluminositat és única, ja que aquestes gemmes tenen una talla especial, la talla heptagonal, exclusiva de Roosik&Co.

Veure Penjolls Glow.

Caramel Preciós 7: Anell amb granat, turmalina verda i diamants

Per a dones creatives, vitals i captivadores

Preu: 3.995 euros

Anell original amb diamants i granat verd i rosa fet a mà per Roosik&Co

Un anell únic, una veritable joia. Moviment, expressivitat, força…  representats per dos granats que juguen i parlen en un diàleg preciós. Les dones dinàmiques i originals valoren aquesta peça de disseny molt particular. Més enllà de posar-te’l en les ocasions especials, prova de portar-lo en el teu dia a dia, combinat amb un look més informal com podria ser uns texans blaus i foscos i una camisa o samarreta bàsica de color blanc. L’efecte que produeix aquest contrast és fantàstic.

Veure Anell Eternal Love.
Si necessites assessorament personalitzat sobre quines joies poden encaixar més amb el teu estil o peces del 2019 o el de les teves dones properes, escriu-nos a [email protected] o truca’ns al 972 20 47 85

Que passeu una dolça i màgica Nit de Reis i que la seva brillantor us acompanyi la resta del 2019. Fins aviat!