< Tornar

Heptabike for Qhubeka: joies solidàries

Joies solidàries que canvien vides

A Roosik & Co ens encanta el ciclisme, practiquem aquest esport diàriament un cop acabem la jornada al taller, és una de les nostres passions!

Jordi Rosich practica ciclisme un cop surt del taller de Roosik & Co

Així que, ja us podeu imaginar com ens va agradar la proposta de Qhubeka Charity ara fa uns mesos: crear joies solidàries i especials amb el motiu d’una bicicleta i amb les quals faríem la vida més fàcil a moltes persones.

Colgante para mujer con bicicleta de oro, joyas solidarias, joies solidàries

A Jordi Rosich, joier i dissenyador de Roosik & Co, de seguida se li van ocórrer diverses idees de peces i finalment es va decidir per dissenyar un collaret d’or amb les rodes en forma d’heptàgon.

L’heptàgon és la forma geomètrica amb la qual se sent més identificat, primer perquè és una forma neta i minimalista.

Heptágono, figura heptagonal, logotipo Roosik & Co

I segon, perquè ell treballa amb moltes pedres precioses de colors i només amb metalls nobles com l’or i el platí. És clar,  7 són els colors de l’arc de Sant Martí i també el nombre de metalls nobles de l’antiguitat.

Qhubeka Joyas solidarias - Jordi Rosich diseña colgante con bicicleta de oro

A més, però, el que el va acabar de convèncer alhora de dissenyar aquesta peça amb rodes geomètriques és que els heptàgons estan carregats de bona sort: tenen 7 costats i el 7 és el nombre màgic per excel·lència. Val la pena que aquestes joies viatgin molts quilòmetres amb rodes màgiques i afortunades, veritat?

Qhubeka Joyas solidarias - Taller de joyería de Roosik & Co, joies solidàries

Les bicicletes estan treballades a mà, de manera artesanal, al taller de Roosik & Co. S’ofereixen en or blanc, or rosa i or groc, perquè puguis acompanyar-te d’aquella joia i color amb els que et sentis més identificada. També hi ha la possibilitat de crear-la en or blanc i amb diamants de triple excel·lència, és a dir, capaços de reflectir el 99% de la llum que hi penetra. Seràs la ciclista més brillants i lluminosa de la ciutat!

Bicicleta de oro blanco con diamantes. Joies solidàries

Els beneficis aconseguits amb la venda de cada bicicleta es donaran a Qhubeka Charity. T’apuntes a fer una volta en aquestes bicicletes d’or?

Qhubeka Charity

Qhubeka és una organització sud-africana sense ànim de lucre que dóna bicicletes com a part del programa solidari de World Bicycle Relief a Sud-àfrica.

Colgante para mujer de oro rosa con bicicleta, joies solidàries y regalos solidarios

Bicicletes que mouen vides

Per a moltes persones les bicicletes no són només mitjans de transport, són eines que els ajuden a viatjar més ràpid i més lluny.

Això significa que poden arribar on necessiten anar i fer coses difícils que sense transport serien impossibles: buscar subministraments com aigua i menjar, viatjar a l’escola o al treball, visitar una clínica o buscar ajuda en cas d’emergència després d’un desastre.

Una bicicleta mou vides.

Joyas solidarias de oro para Qhubeka
Qhubeka, amb els seus programes per a recaptar fons ha aconseguit subministrar més de 90.000 bicicletes. Són moltes les persones que ara gaudeixen d’una vida més fàcil.

Per part nostra, no podíem estar més contents de participar en aquesta iniciativa.

Joyas y regalos solidarios: colgantes con bicicletas de oro hechas a mano

 

On trobar les joies solidàries “Heptabike for Qhubeka”? 

Aquestes bicicletes han estat dissenyades i creades amb molta cura i en exclusiva per a Qhubeka, només les trobaràs a la botiga física de Roosik & Co, a Girona, i a la botiga online.

Aquí hi tens tots els detalls sobre els penjolls solidaris:

Penjoll d’or blanc Heptabike for Qhubeka
Regals solidaris penjoll d'or blanc bicicleta · Joies solidàries
Penjoll d’or groc Heptabike for Qhubeka
Regals solidaris penjoll d'or groc bicicleta · Joies solidàries
Penjoll d’or rosa Heptabike for Qhubeka
Regals solidaris penjoll d'or groc bicicleta · Joies solidàries

Si tens algun dubte o desitges alguna altra informació addicional no dubtis en contactar-nos a [email protected]

Gaudeix d’aquests dies a la nostra ciutat!

Joyas solidarias, collar de oro qhubeka · Joies solidàries