< Tornar

Un penjoll Rosa per a un Sant Jordi especial

Fa mesos que a Roosik & Co preparàvem amb il·lusió l’arribada de la primavera. M’encanten les flors, són sempre font d’inspiració per a crear nous dissenys de penjolls i joies. A més, a l’abril, se celebra un dels meus dies preferits de l’any: Sant Jordi, on les roses són les veritables protagonistes.

Un penjoll rosa per a un Sant Jordi especial: or rosa i pedra preciosa

Penjoll d’or rosa i pedra rosa

A l’inici de l’any, vaig trobar 25 pedres precioses d’un intens color rosa, gairebé magenta. No havia vist uns granats així, tan bells i d’un rosa tan pur i intens. M’evocaven pètals de roses. De seguida vaig pensar que quedarien preciosos en uns penjoll per a dona.

Vaig dubtar de si treballar el penjoll en una cadena d’or groc o d’or rosa, però finalment vaig optar per la d’or rosat per a potenciar el color de la pedra i reforçar el missatge que en realitat aquesta joia simbolitza una rosa (o part d’una rosa).

Ofereix un penjoll d'or rosa i pedra rosa aquest Sant Jordi

Com que l’or rosa s’integra molt bé en la majoria de tons de pell, permet al granat destacar i convertir-se en el veritable protagonista d’aquest collaret. La nota de color de la pedra preciosa capta totes les mirades per la seva alegre vivacitat i llum.

Els granats d’aquest to són poc habituals en la natura, així que només he treballat 25 penjolls. Són realment únics i exclusius.

Penjolls d'or rosa i pedra rosa, especial Sant Jordi

Granat, la pedra de l’amor

El granat és una de les meves pedres precioses preferides. És brillant i té un aspecte cristal·lí que aporta molta llum i vida a les joies.

A més, és una gemma que es relaciona amb l’amor i la devoció. Diuen que enforteix l’instint de supervivència i aporta coratge, esperança i confiança en un mateix.

Garnette Rose Pack · Una edició ExtraOrdinària

Què inclou?

Hem preparat una edició molt especial per a celebrar aquest Sant Jordi únic. Està formada per Garnette Rose, el penjoll d’or rosa d’edició limitada a 25 unitats, i una rosa de paper d’origami creada a mà per l’artista Cristina Carrión.

Collares y colgantes en oro rosa y rosa de papel

Lliurament a domicili

Pots escollir si recollir el penjoll a la botiga quan tornem a obrir o… rebre’l a casa el mateix dia 23 d’abril! Avisa’ns abans del 20 d’abril (contacta’ns si és més tard) perquè poguem organitzar-nos. Els enviaments i els canvis són gratuïts. Si tens dubtes, escriu-nos a [email protected].

Reserves

Reserva aquesta edició limitadada de “Garnette Rose Pack · An ExtraOrdinary Edition” a través del següent enllaç:

Penjoll d’or rosa amb pedra rosa “Garnette Rose” i rosa d’origami

Desitjo que amb aquest collaret d’or rosa i la rosa de paper tinguis més a prop tot el color i la força de la primavera.

Una abraçada, Jordi Rosich

Aquesta és una primavera, ExtraOrdinària, totalment fora del comú: les flors neixen i creixen dins de les nostres cases per a alegrar-nos els dies.

També et pot interessar el següent article:

Com fer una rosa de paper? · #GarnetteStories