< Tornar

Marta Besalú i Rosa Marzo

Som creadores i editores de material didàctic. Treballem juntes des de fa anys, cada una des de casa seva. Abans hagués estat impensable un sistema de treball així. Les noves tecnologies han sumat a favor nostre i ens permeten estar connectades en tot moment, com si estiguéssim assegudes l’una al costat de l’altra.
Connectem i sumem a la feina, i també en l’amistat.

Treballar juntes ens ha permès aprendre l’una de l’altra. Cooperar ens fa créixer les idees i afavoreix el sentit crític. A més, treballem a gust i amb un bon clima, que fa enriquir-nos en tots els àmbits, el professional i el personal.

Ens apassiona el nostre treball i tenim la gran sort de formar part d’un equip de  persones, amb qui compartim maneres de ser i objectius comuns. Junts imaginem i editem materials didàctics per a nens i adolescents.

 

La Rosa porta el penjoll Double Heptasik Pendant en or groc.

Aquesta feina ens aporta molt cada dia, perquè ens permet interrelacionar-nos amb un gran nombre de persones d’àmbits ben diversos: il·lustradors, mestres, dissenyadors gràfics, nens i nenes, informàtics… I n’aprenem molt de tots ells.

La Rosa porta les arracades Blossom Bouquet d’or rosa, diamants i turmalines naturals.

És gràcies a aquest fet que tenim una mirada calidoscòpica de la feina que fem.

Creació i passió.

La Marta du posades les arracades criolles Heptasik Pendant en or groc i amb turmalines roses.