Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Procés de creació

La joia més especial...

L'Atelier de Roosik & Co

Darrera de cada joia de Roosik & Co hi ha un procés minuciós i acurat que fa que, pas a pas, les peces aconsegueixin la seva bellesa i qualitat finals, amb l’atractiu atemporal de les joies que són per a tota la vida. Entra i descobreix el treball del joier en un taller de joieria del segle XXI.

Disseny i selecció de materials

Les joies de Roosik & Co han estat dissenyades per Jordi Rosich. La seva creativitat neix de la inspiració que troba en el seu entorn més immediat, en la delicadesa de la natura, en la personalitat de les persones que l’envolten, en diferents moviments artístics… I a partir d'aquesta primera idea Rosich dibuixa un esbós, l’essència del que vol expressar, una joia que sempre porta l’ànima de l’autor. Posteriorment, en el taller de Roosik & Co, dotat de tecnologia punta pròpia del segle XXI, trasllada l'esbós al disseny gràfic 3D. Serà a partir d’aquí que es crearan els motlles que han de permetre donar corporeïtat als dissenys. La impressió 3D farà visible la joia per primer cop donant peu a les darreres modificacions.

Tots els diamants, així com l'or i les gemmes de Roosik & Co, han estat curosament seleccionats per Jordi Rosich -gemmòleg qualificat especialista en diamants-. Les “7 C” de Roosik & Co hi són sempre presents:


Excel·lents en qualitat, ètics en origen i autènticament naturals.

Atelier


Fossa del metall


Amb els motlles definitius de les joies es procedeix a la fosa del metall. L'or es fon a 1070℃ i el platí a 1900℃ per evitar la formació de porus, en motlles de guix ceràmic, molt resistent a la temperatura. A Roosik & Co treballem únicament amb metalls nobles: or i platí.Muntatge de les peces i llimació


Quan es disposa de les diferents parts que composaran una joia s’encara el muntatge. Abans, però, és essencial el poliment de cadascuna de les parts, ja que només en aquest moment és possible accedir a la totalitat de la superfície. Finalitzat el muntatge el joier soldarà, llimarà i esmerilarà la peça.Poliment


El poliment de la joia és important perquè li donarà la màxima fulgència i brillantor. Al taller de Roosik & Co es disposa de màquines de polir d’última tecnologia, amb bombos magnètics que aporten resultats òptims. Tanmateix el treball artesanal del joier encara és necessari per a l’acabat final.Clavat


El procés de creació arriba al final. Jordi Rosich és especialista en el clavat de diamants i sempre presta una especial atenció a les grapes que sostenen les pedres precioses, es treballen de forma que assegurin la màxima comoditat sense restar protagonisme a la gemma, oferint així una òptima portabilitat.

... la teva joia.

Control de qualitat

La creació d’una peça de joieria és una obra laboriosa. Una joia és només un petit objecte, sí, però ha estat creat per simbolitzar els sentiments més profunds, i sovint està destinada a perdurar al llarg de generacions. Per això abans de posar-les a la venda totes les joies de Roosik & Co passen un rigorós control de qualitat que n’assegura l’excel·lència i la futura satisfacció del seu destinatari.

Roosik & Co

Necessites ajuda? Contacta'ns!

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar

La seva cistella és buida

[[recommendation]]