Materials Roosik

Metalls nobles de Roosik & Co

Or i platí 100% reciclat

Un dels principals compromisos que, des del primer dia, vam adquirir com a marca és el de crear totes les nostres peces de joieria d’una manera conscient i respectuosa amb tu i l’entorn. Només treballem amb or 100% reciclat, per evitar el gran impacte mediambiental i social que produeix l’extracció d’aquest metall a les mines.

I és que, l’or és un dels metalls més utilitzats en joieria i en d’altres indústries com l’electrònica. Cada dia, es genera una gran quantitat d’or que podem (re)utilitzar per a crear peces de joieria meravelloses. I això, és precisament el que fem.

Els nostres metalls provenen de Team and Timing S.L, empresa fundidora i recuperadora de metalls nobles, amb el codi de gestor E-346.97 i codi de productor P-14267-1, atorgats per la Generalitat de Catalunya. Ens proveeixen d’or pur de 24ct– or de 999 –, amb el què creem el nostre propi aliatge de l’or de 18ct o platí de 950mm.

+ 18 quirats d'or groc

Or groc de 18 quirats

L'or groc de 18 quirats, obté el seu color per mitjà d'un aliatge d'or pur reciclat, coure i plata, combinats en percentatges; Roosik&Co utilitza aquest aliatge per aconseguir un color groc equilibrat. És or sòlid. És etern.
 
 
 
76% Or pur reciclat
12% Coure
12% Plata

+ 18 quirats d'or rosa

Or rosa de 18 quirats

L'or rosa de 18 quirats, obté el seu color per mitjà d'un aliatge d'or pur reciclat, coure i plata, combinats en percentatges; Roosik&Co utilitza aquest aliatge per aconseguir un color rosa equilibrat. És or sòlid. És etern.
 
 
 

76% Or pur reciclats
18% Coure
6% Plata

+ 18 quirats d'or blanc

Or blanc de 18 quirats

L'or blanc de 18 quirats obté el seu color de ser un aliatge d'or pur reciclat i almenys un metall blanc, en el nostre cas pal·ladi, combinat en percentatges; Roosik&Co utilitza pal·ladi per aconseguir un resultat més blanc, i tots els metalls nobles. És or sòlid. És etern.

 

76% Or pur reciclat
11% Pal·ladi
9% Coure
4% Plata

+ Platí 955

PLATÍ

El platí obté el seu color de forma natural, tot i que és realment tou i necessitem coure'l perquè tingui duresa.

El platí és membre del grup platí d'elements i del grup 10 de la taula periòdica d'elements. Té sis isòtops d'origen natural i és un dels elements més rars de l'escorça terrestre, amb una abundància mitjana d'aproximadament 5 μg/kg.

 

96% Platí pur reciclat

5% Coure

American Express Apple Pay Bancontact Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Visa