FAQ No

FAQ

5-10 dies

Joies fetes a mà, som joiers i fem totes les joies com a úniques, entenem que necessitem el nostre temps per fer la teva joia amb amor i cura.

CALCULA EL TERMINI DE LLIURAMENT

15 dies de devolució

Devolucions fàcils, si us plau, no dubtis en contactar-nos i aconseguirem recollir la teva joia, si canvies d'opinió.

SOL·LICITAR DEVOLUCIÓ

Suport en línia

Hola, tens dubtes? El nostre horari comercial en línia és de dilluns a dissabte de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:00

TRUCA'NS O COMENÇA EL NOSTRE XAT EN LÍNIA

Fas joies a mesura o joies que es poden personalitzar?

Sí. Si somies amb una peça de joieria en particular, podem fer realitat aquest somni. Explica'ns la teva idea, et farem una proposta i crearàs una imatge 3D perquè puguis veure com serà. Un cop aprovada, farem la teva peça de joieria al nostre taller.

Els anells i joies de Roosik&Co es poden gravar?

 • Sí, podem gravar el que vulguis.Podria ser el teu nom o el nom de la persona que rep la peça. També una data especial, com ara un casament, aniversari o naixement.

Com es torna o canvia una peça de joieria?

Tens 15 dies per bescanviar o retornar les teves joies. Només assegureu-vos d'enviar-nos un correu electrònic, embolicar i protegir bé la peça i tornar-nos-la en perfecte estat.

 1. SOL·LICITA LA DEVOLUCIÓ per correu electrònic a shop@roosik.com o truca'ns al (+34) 972 20 47 85
 2. PREPARA LA TEVA DEVOLUCIÓ. Assegura't d'enviar-nos un correu electrònic, embolica i protegeix bé la peça i tornar-nos-la en perfectes condicions. Utilitza l'etiqueta de devolució si s'adjunta en el teu lliurament o visita aquesta pàgina per imprimir una etiqueta de retorn.
 3. VÉS A UN PUNT D'ACCÉS DE UPS. Deixa el paquet a la ubicació de UPS més propera. Estaria agraït si poguessis tenir la màxima cura amb això. Envia'ns un correu electrònic a: returns@roosik.com
 4. INTERCANVI. Si necessites canviar qualsevol joia, les despeses d'enviament seran al teu càrrec.
 5. DEVOLUCIÓ. La devolució es farà mitjançant el mateix mitjà de pagament que vas utilitzar al comprar les joies, en el termini de 14 dies hàbils des del moment en què rebem el paquet i confirmem que es troba en bones condicions. Les despeses d'enviament i lliurament són al teu càrrec seu. 

Les devolucions a Espanya són gratuïtes?

 • Sí, si canvies la mesura o el disseny de la teva joia per una altra és gratuït. Si canvies d'idea perquè no vols la joia hauràs de pagar el cost d'enviament de la devolució.

Les devolucions a Europa són gratuïtes?

 • No. El procés administratiu és gratuït, però les despeses de transport ocasionades en retornar la joia, així com els impostos i l'assegurança d'enviament són a càrrec teu. El preu oscil·la entre 20€ i 50€

Enviament i terminis de lliurament per donar servei i mantenir les joies comprades a la nostra botiga online

 • Podem mantenir i donar servei a les teves joies Roosik&Co de per vida. Pots sol·licitar aquest servei cada dos anys a shop@roosik.com

 • Les despeses d'enviament d'aquest servei a Espanya sumen 5,95€, per tal de cobrir el transport i l'assegurança.

 • Les despeses d'enviament d'aquest servei a Europa sumen al voltant de 90€. Pots posar-te en contacte amb nosaltres per conèixer les despeses d'enviament, impostos, assegurances de transport a Europa i arreu del món.

Poden caure les pedres precioses i els diamants?

 • Sí, en casos excepcionals com un cop dur a la peça de joieria o un defecte de fabricació. Recorda que cada peça ha estat feta a mà per un artesà. Per tal de protegir les joies tant com sigui possible, Roosik&Co ha creat el seu propi sistema bàsic que sosté i protegeix aquestes pedres precioses tant com sigui possible.

Es poden ajustar els anells a la mesura correcta?

 • Sí, aquest servei és gratuït. Tot i que s'han de pagar les despeses d'enviament, impostos i assegurances per les joies enviades a Europa o a la resta del món.

  (+34 ) 676 64 35 69

  shop@roosik.com

  Rambla Llibertat 2-4, Girona

American Express Apple Pay Bancontact Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Visa