< Tornar

Nuria Val Frecklesnur · Passionate Women 2019 by Roosik & Co

Nuria Val @frecklesnur és una dona especial. No només per les petites espurnes de sol que s’escampen lliurement per la seva pell, les pigues, sinó per tot el món de bellesa que ha aconseguit crear al seu voltant.

Nuria Val Frecklesnur diseña una joya con Jordi Rosich Roosik & Co

La seva és una bellesa natural. Una bellesa quotidiana, accessible, elegant, subtil i captivadora.

La Nuria és moltes dones en una. És fotògrafa, model i directora creativa. Té un ull màgic, capaç de detectar l’essència que fa perdurables els petits detalls, a priori efímers, i un gust estètic exquisit que transmet amb jocs de llum, color, composicions i enquadraments personals i bells.

Ella és càlida, és estiu. I també, o per sobre de tot, és una viatgera incansable. Ha nascut a Barcelona, encara ara una de les seves ciutats preferides.

Frecklesnur no té un color preferit perquè li agrada el color en sí mateix, en tota la seva amplitud i abraçant-ne tot el ventall de matisos i combinacions.

Joies? Sí. En especial les arracades i els anells amb pedres precioses de colors.

La Nuria Val Frecklesnur és Passionate Women 2019 by Roosik & Co per inspirar tantes d’altres dones, homes, vides i passions, com la nostra.

Ens agrada la seva naturalitat, la seva aparent simplicitat, la seva fortalesa i alhora sensibilitat… Com la d’un quars rosa, potser. També, la seva creativitat, constància i passió per l’excel·lència.

Gràcies a la iniciativa #PassionateWomen, Frecklesnur i Jordi Rosich treballaran plegats en un projecte creatiu comú: el disseny d’una joia singular.

Anells de compromís fets a mà per Jordi Rosich, joier i gemmòleg

La Nuria i en Jordi es trobaran aviat. És bonic imaginar com serà la peça que naixerà d’aquestes dues ments inquietes i creatives, que no es coneixen en persona i que comparteixen tants valors en comú.

Dissenyaran la peça al taller, combinaran pedres precioses de colors, fondran l’or, realitzaran els motlles, muntaran la joia…

Us convidem a viure tot el procés gràcies al fotògraf Coke Bartrina que il·lustrarà la trobada amb la seva mirada, també artística i càlida.

D’aquesta joia en treballarem una edició especial i limitada. Cada peça serà una petita obra d’art, numerada. Es crearà en or i pedres precioses, a quatre mans, i estarà pensada per a posar de relleu la bellesa de les dones apassionades i properes, quotidianes i especials, naturals i úniques…

la joya de Nuria Val con la firma de joyería Roosik & Co

La iniciativa Passionate Women de Roosik & Co neix com a agraïment a totes les dones properes, creatives i apassionades que inspiren les dones i homes del seu voltant.

Roosik & Co és una firma de joieria artesanal i també un projecte artístic i cooperatiu. El nostre nom ja representa les dues columnes que sostenen el projecte. “Roosik” és sinònim d’ofici, d’autoria, de disseny, d’herència familiar, de Jordi Rosich. El “.Co” representa totes les persones que donen sentit al nostre dia a dia, que ens expliquen les històries darrere cada joia, que els hi donen una vida, que ens inspiren a dissenyar i que, en definitiva, ens ajuden a ser millors professionals… i persones.

A la nostra newsletter t’informarem de tot el procés creatiu de la Nuria i en Jordi. Pots subscriure’t des de la nostra pàgina web o des de l’instagram de Roosik & Co.

Fins aviat!

Roosik & Co Passionate Women · Día de la Mujer Trabajadora

Som conscients del paper tan actiu que teniu vosaltres, les dones, en el nostre projecte. Porteu els nostres anells i arracades, les nostres polseres i penjolls, ens dieu amb què us sentiu bé, quines joies s’ajusten (o no) al vostre estil de vida. Ens demaneu novetats, ens feu crítiques constructives, ens estimuleu a treballar més … Llegir Més

Making Of · Frescor i color per a la col·lecció de joies Blossom de Roosik&Co de Girona

Línies fresques, sinuoses, elegants. Les col·leccions de joies de disseny de Roosik&Co ens traslladen a un jardí salvatge ple de color, d’essència i de dolçor. Tenim ganes de compartir amb vosaltres, algunes imatges del Making Of de la campanya “BeRoosik”, realitzades en un dia d’estiu en un meravellós jardí de la ciutat de Girona.   … Llegir Més

Anells de diamants i collaret amb forma d'heptàgon amb diamants · Joieria Girona_Barcelona

#BeRoosik És el suspir d’aire fresc. La carícia subtil. El somriure de colors que s’escapa, que juga i que atrapa. És l’espurna, el gest… l’essència. Or rosa, or groc, or blanc, pedres precioses i diamants, combinats de tal manera que expressen el millor de tu. Et presentem la nova imatge de les col·leccions de joieria … Llegir Més

contact us
Tens dubtes?