< Tornar

Les joies més brillants per a la nit de Cap d’Any

Per Cap d’Any estem envoltats de la nostra gent, amb les taules brillants i ben parades, compartint els nervis previs a les 12 campanades i endinsant anells dins de copes de cava per a demanar desitjos de salut i amor de cares al nou any… Aquests últims instants mereixen tota la nostra joia i brillantor. Aquí tens algunes idees per a complementar el teu look de festa i començar el 2019 a l’alçada dels teus nous propòsits i somnis.

Look Brillant 1:

Diamants i Robins

Per a una dona captivadora, passional i que desitgi atraure la bona sort

Preu: 1650 – 1940 euros

  anell amb diamants i robí vermell, pedres precioses naturals, fet a mà a Girona

La màgia d’aquest robí de 0,50 quirats i d’un profund color magenta no deixa ningú indiferent. És la opció més encertada si el que volem és complementar el nostre look de Cap d’Any amb quelcom vermell per atraure la bona sort, tal i com marca la tradició. Una sèrie de diamants amb talla brillant envolten i abracen l’intens robí, formant una mitja aliança de gran espectacularitat. És la peça que totes desitgen estrenar en la nit més especial i dur-lo, també, la resta de l’any!

Veure Anell Eternal amb Robí i Diamants.

Look Brillant 2: Rivières de diamants

Per a una dona minimalista, delicada, elegant i sofisticada.

Preu: variable segons la quantitat de diamants i el seu pes total.

  Riviere de dimants artesanal feta a mà a Girona per Jordi Rosich

Una rivière és una joia molt especial formada per una successió de diamants, col·locats de manera lineal, un darrere l’altre. El resultat és un braçalet de gran bellesa i magnificència. Rep aquest nom, rivière, perquè recorda la línia brillant que s’observa a la Riviera Francesa en caure la nit. Antigament era una peça que només es lluïa en els grans esdeveniments. A dia d’avui és perfecta per a qualsevol ocasió ja que és molt fàcil de combinar amb qualsevol vestit i mai passa de moda. Demana’ns més informació sobre les Rivières de Roosik&Co aquí.

Pots veure el següent model amb 80 diamants i pes total de 1,90 quirats.

Look Brillant 3: Arracades llargues Dispersée

Per a una dona elegant i pràctica, sofisticada, clàssica però amb un punt de frescor i jovialitat

Preu: 5.995 euros

  arracades llargues amb diamants de festa, fetes a mà a la joieria de Girona

Les arracades Dispersée es caracteritzen per ser dues arracades en una. Si desitgem un look més sofisticat, nocturn, màgic o brillant, com podria ser el que durem durant l’última nit de l’any, és aconsellable lluir-les en la seva versió penjant i llarga. El millor de tot és que no és una peça només per a les ocasions especials, sinó que durant el dia o en situacions més informals, les podem seguir utilitzant. Només cal treure el regalim de diamants de la part del darrere i enlluernarem amb un bonic botó format per 4 brillants.

Veure arracades Dispersée.

Look Brillant 4: Esclava Vitruvik

Per a una dona amant de l’art, la simetria i la perfecció de les formes

Preu: 1395 euros

  polsera esclava en or groc i diamants princesa i brillants, joia feta a mà

Una polsera minimalista i magnètica. És un fil d’or que envolta el canell i li aporta la llum necessària per elevar qualsevol vestit. En un extrem hi trobem un diamant en talla princesa de 0,20 quirats. En l’altre, el perímetre d’un heptàgon resseguit per un volt de diamants. Ambdós extrems es fonen un dins de l’altre. La forma que creen junts remet al famós dibuix de l’Home de Vitruvi de Leonardo Da Vinci, un esbós que va servir a l’inventor per a estudiar les proporcions i la simetria del cos humà.

Veure esclava Vitruvik.

Look Brillant 5: Collarets i Polseres Diamond

Per a dones senzilles, sensibles, delicades i fortes.

Preu: 275 – 295 euros

Collaret d'or groc amb petit diamant envoltant d'heptàgon d'or, fet a mà a Girona

Les polseres Diamond, així com els collarets a conjunt, agraden a tothom per la seva aparença senzilla però alhora rica i lluminosa. És una peça bàsica, que ens acompanya tant de dia com de nit. Una cadeneta en or blanc, groc o rosa, envolta un diamant de 0,05 quirats. La polsera és autoregulable, això fa que sigui molt còmoda de dur perquè s’ajusta perfectament al canell. Aquestes joies, collaret i polsera, són ideals per a poder brillar i ballar alhora en una nit màgica.

Veure Polsera Diamond i Veure Collaret Diamond.

Look Brillant 6: Anell Dual amb 76 diamants

Per a dones modernes, d’avantguarda, que valorin l’originalitat, les tendències, i les línies pures

Preu: 1495 euros

 

 

Anell doble de diamants en or rosa de disseny fet a mà a Girona

L’anell dual és una joia clàssica però alhora molt actual, per això sorprèn i captiva alhora. Tant en la seva versió en or rosa com en or blanc, quan el duguis posat, et recordaran per l’originalitat de les seves dues línies brillants en paral·lel.

Veure Anell Dual.

Look Brillant 7: Anell Wish “4” en or blanc i diamants a 4 bandes

Per a dones originals, minimalistes, alternatives i elegants

Preu: 1095 euros

  Anell original en forma d'heptàgon amb 20 diamants i or blanc

L’anell Wish “4” en or blanc i 20 diamants és una peça que enlluerna per la seva forma inusual i l’alta lluminositat i transparència dels diamants. Queda molt bonic combinat amb d’altres anells que portis de manera habitual, sigui quin sigui el color. També produeix un efecte molt especial si es combina amb anells en forma d’heptàgon en qualsevol de les seves variants: llisos o amb diamants a un o quatre costats, en or rosa, blanc o groc.

Veure Anell Wish “4” en or blanc.
Si necessites assessorament sobre quines joies et poden combinar millor amb el teu look de Cap d’Any, escriu-nos a [email protected] o truca’ns al 972 20 47 85

  Et desitgem molt bon any, gaudeix dels 365 dies brillants que tens per endavant!