< Tornar

Solitari Slim · 0,50 ct

 3.995

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or blanc de 18 quirats
 • 1 Diamant natural certificat per GIA:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.50 ct
  • Color F
  • Puresa VVS2
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)

> Descripció

SOLITARI D’OR BLANC I DIAMANT

Un dels anells de compromís més exclusius de la col·lecció Eternal de Roosik&Co. En aquesta ocasió, Jordi Rosich modula l’anella de la peça de forma sinuosa, combinant diferents amplades i gruixos per tal de suavitzar la presència de la muntura i posar més de relleu la pedra preciosa. El diamant solitari, de 0,50 quirats, color F, puresa de grau VVS1 i triple excel·lència (talla, simetria i poliment), compta amb el certificat del GIA i reflecteix el 99% de la llum rebuda, aconseguint el màxim de lluminositat. Una joia que transmet tota l’emoció del compromís més especial i que Roosik&Co. ofereix amb diferents opcions de diamant.

Disponible sota comanda en or groc i or rosa.

 

A16.S2.050.OB

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

contact us
Tens dubtes?