< Tornar

Polsera Golden “3” · Safir groc

Col·lecció Heptasik

 565

Altres models

> Detalls

 • Polsera feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 3 safirs grocs naturals:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,18 ct
  • Color: daurat
  • Puresa: clean, inclusions típiques de les aiguamarines naturals.
 • Disponible amb d’altres pedres precioses

> Descripció

POLSERA D’OR GROC AMB 3 SAFIRS GROCS

En aquesta polsera, 3 preciosos safirs d’un groc daurat queden embolcallats per 3 heptàgons d’or, la figura icònica de Roosik & Co. Una peça de joieria subtil i original per a dur-la cada dia i que alhora estarà a l’alçada de les ocasions més especials. Es pot dur sola o també combinada amb d’altres polseres de la mateixa col·lecció amb diferent pedres precioses: maragda, robí, aiguamarina, safir rosa, safir blau i diamant. També es treballa amb 1 i 5 heptàgons i disposem dels penjolls per a fer un bonic conjunt.

Ref: P17.H5.SG.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.