< Tornar

Polsera Sapphire “3” · Safir blau

Col·lecció Heptasik

 565

Altres models

> Detalls

 • Polsera feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 3 safirs naturals:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,18 ct
  • Color: blau fosc
  • Puresa: clean, inclusions típiques dels safirs naturals.
 • Disponible amb d’altres pedres precioses

> Descripció

POLSERA D’OR GROC AMB 3 SAFIRS BLAUS

En aquesta polsera, 3 preciosos safirs d’un blau intens queden embolcallats per 3 heptàgons d’or, la figura icònica de Roosik & Co. Una peça de joieria subtil i original per a dur-la cada dia i que alhora estarà a l’alçada de les ocasions més especials. Es pot dur sola o també combinada amb d’altres polseres de la mateixa col·lecció amb diferent pedres precioses: robí, aiguamarina, maragda, safir rosa, safir groc i diamant. També es treballa amb 1 i 5 heptàgons i disposem dels penjolls per a fer un bonic conjunt.

Ref: P17.H5.SB.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.