< Tornar

Polsera Aqua “3” · Aiguamarina

Col·lecció Heptasik

 565

Altres models

> Detalls

 • Polsera feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 3 aiguamarines naturals:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,18 ct
  • Color: blau cel
  • Puresa: clean, inclusions típiques de les aiguamarines naturals.
 • Disponible amb d’altres pedres precioses

> Descripció

POLSERA D’OR GROC AMB 3 AIGUAMARINES

En aquesta polsera, 3 precioses aiguamarines d’un blau pur queden embolcallades per 3 heptàgons d’or, la figura icònica de Roosik & Co. Una peça de joieria subtil i original per a dur-la cada dia i que alhora estarà a l’alçada de les ocasions més especials. Es pot dur sola o també combinada amb d’altres polseres de la mateixa col·lecció amb diferent pedres precioses: maragda, robí, safir rosa, safir blau, safir groc i diamant. També es treballa amb 1 i 5 heptàgons i disposem dels penjolls per a fer un bonic conjunt.

Ref: P17.H5.AG.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Aiguamarina

El color de l'aigua de mar dóna nom a aquesta pedra preciosa, una varietat del beril que pren coloracions verdoses o d'un to blavós, que augmenten el valor de la pedra com més saturació presenta. És fàcil entendre, degut al nom i el color d'aquesta pedra, com antigament havia estat considerada un talismà pels mariners, que la solien dur a sobre contra el mareig i les tempestes. La duresa de l'aiguamarina permet una àmplia diversitat de talles, per bé que les més habituals són la talla maragda o brillant amb formes allargades o rectangulars, com algunes arracades i anells de Roosik&Co.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.