< Tornar

Polsera RSK · Or rosa

 495

> Detalls

  • Polsera feta a mà
  • Or rosa de 18 ct
  • Cuir marró

> Descripció

POLSERES PER A HOMES D’OR ROSA

Les polseres per a homes RSK són joies de gran presència i elegància. Jordi Rosich les ha treballat combinant el cuir natural amb una peça central en or rosa i amb forma d’heptàgon –la figura icònica de Roosik & Co–. Les tanques arrodonides, i del mateix color d’or que l’heptàgon, segellen la polsera de manera segura i còmoda. És una joia ideal per a regalar als pares, amics o parelles, ja que és possible gravar-hi una inicial, un nom o una data assenyalada.

Aquesta joia per a homes s’ofereix en or blanc, or groc i or rosa i també amb d’altres colors de cuir. Per a ells, també es treballen els anells heptagonals One en tots els tipus d’or.

Ref: P18.MO1.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.