< Tornar

Polsera RSK · Or blanc

 495

Altres models

> Detalls

  • Polsera feta a mà
  • Or blanc de 18 ct
  • Cuir negre

> Descripció

POLSERES PER A HOMES D’OR BLANC

Les polseres per a homes RSK són joies de gran presència i elegància. Jordi Rosich les ha treballat combinant el cuir natural amb una peça central en or blanc i amb forma d’heptàgon –la figura icònica de Roosik & Co–. Les tanques arrodonides, i del mateix color d’or que l’heptàgon, segellen la polsera de manera segura i còmoda. És una joia ideal per a regalar als pares, amics o parelles, ja que és possible gravar-hi una inicial, un nom o una data assenyalada.

Aquesta joia per a homes s’ofereix en or blanc, or groc i or rosa i també amb d’altres colors de cuir. Per a ells, també es treballen els anells heptagonals One en tots els tipus d’or.

Ref: P18.MO1.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.