< Tornar

Polsera Leaf · Safir groc

 355

Altres models

> Detalls

 • Polsera feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Safir:
  • Talla rosa
  • Pes total: 0,60ct
  • Color Groc-Taronja
  • Puresa Clean

> Descripció

POLSERA D’OR GROC AMB SAFIR GROC

El safir groc penja d’una forma molt neta i minimalista d’aquesta polsera d’or groc de la col·lecció Blossom de Roosik & Co. La pedra preciosa de color és un detall vistós que serà el complement perfecte per conjunts de tonalitats pàl·lides o torrades, però també amb blancs i grisos. Roosik & Co presenta també aquesta joia en or blanc i or rosa, així com amb altres pedres precioses. Roosik & Co treballa sempre amb gemmes naturals, que a la col·lecció Blossom esdevenen l’element central dels dissenys de Jordi Rosich.

 

ref: P16.B5.SY.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.