< Tornar

Polsera Leaf · Espinela

 350

Altres models

> Detalls

 • Polsera feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Espinela natural:
  • Talla rosa
  • Pes total: 0,60ct
  • Color Rosa Intens / Vermellós
  • Puresa Clean

> Descripció

POLSERA D’OR GROC AMB ESPINELA

L’espinela vermella penja d’una forma molt neta i minimalista d’aquesta polsera d’or rosa de la col·lecció Blossom de Roosik & Co. La pedra preciosa de color és un detall vistós que serà el complement perfecte per conjunts de tonalitats bordeus o granatoses, però també amb grisos, blancs i torrats. Roosik & Co presenta també aquesta joia en or blanc i or rosa, així com amb altres pedres precioses. Roosik & Co treballa sempre amb gemmes naturals, que a la col·lecció Blossom esdevenen l’element central dels dissenys de Jordi Rosich.

 

ref: P16.B5.ES.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.