< Tornar

Polsera Bloom

 695

> Detalls

 • Polsera feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Ametista natural:
  • Talla Rosa d’Holanda
  • Pes total: 3,5 ct apròx.
  • Color porpra
  • Puresa: inclusions típiques de les ametistes naturals

> Descripció

POLSERA D’OR GROC I AMETISTA

La bellesa de les gemmes naturals és la protagonista de les joies de la col·lecció Blossom de Roosik&Co., en què Jordi Rosich evoca l’esplendor dels colors de les flors. A la polsera Blossom Bud es planteja un esquema de disseny per donar protagonisme absolut a la gemma natural, que presideix la joia amb el seu color brillant i captivador. La polsera es pot presentar en or blanc, groc o rosa, i les gemmes -sempre naturals a Roosik&Co.- poden ser diferents pedres precioses en funció de les preferències del client. Un complement discret i refinat que sempre resultarà afavoridor en qualsevol conjunt.

 

ref:P16.B1.A.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Ametista

L'ametista és una varietat de quars coneguda pel seu característic color violeta, que pot ser més o menys fosc -la Siberiana, per exemple, és el nom que rep l'ametista quan presenta reflexos vermells, i és la varietat més apreciada-. És una gemma que ja es treballava en joieria en temps de l'Antic Egipte i que ha estat assimilada al poder: era una de les preferides de Caterina la Gran de Rússia i sovint les solen lluir en anells molts bisbes i cardenals. A Roosik&Co. s'utilitza per a col·leccions de tendència, tant en penjolls com en arracades o braçalets.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.