< Tornar

Penjoll Grand · Or groc

 425

> Detalls

  • Penjoll fet a mà
  • Or groc de 18 ct
  • Diàmetre de l’heptàgon: 12 mm

> Descripció

PENJOLL HEPTÀGON EN OR GROC

En aquest penjoll d’or de la col·lecció Heptasik, Jordi Rosich reinterpreta de nou el motiu Heptàgon – icònic de Roosik & Co. La peça amb 12 mm de diàmetre i perfectament polida és d’una bellesa geomètrica i pura que atrau totes les mirades, a més, permet escriure-hi els noms de les persones més estimades. L’heptàgon s’acompanya d’una cadeneta treballada amb petites borles d’or que aporten un toc de diversió i originalitat a la peça.  S’ofereix en or groc, però també és possible crear-la en or rosa o blanc.

 

Ref: PE18.H5.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.