< Tornar

Penjoll Glow · Topazi

 350

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Topazi natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik&C0)
  • Pes total: 0,50 ct
  • Color Blau “Swiss”
  • Puresa “Clean”
 • Ideal per a combinar-la amb les arracades i anells de la mateixa serie

> Descripció

PENJOLL AMB TOPAZI HEPTAGONAL EN OR GROC

Una joia única i exclusiva de Roosik&Co gràcies a la talla heptagonal de la seva pedra preciosa, dissenyada per Jordi Rosich. L’Heptastone és una pedra tallada en 7 costats, que aconsegueix una reflexió de la llum totalment diferent i bella respecte les altres talles. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co-, combina el Topazi heptagonal amb l’or groc. Sol o en una divertida combinació amb d’altres models i colors, el penjoll Glow és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb les arracades i anells de la mateixa col·lecció.

Ref: PE18.B1.TZ.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.