< Tornar

Penjoll Script · Ametista

Col·lecció Script

 315

> Descripció

PENJOLL SCRIPT EN OR BLANC I PEDRA DE COLOR

Res no representa tant una persona com la inicial del seu nom. Per això Jordi Rosich -joier, clavador i gemmòleg- ha creat la col·lecció de penjolls Script de Roosik&Co., disponibles en or blanc, groc i rosa. Al nucli essencial del penjoll, format per una lletra capital, Jordi Rosich hi afegeix una pedra de color tallada -a elecció del client-, que juga a amagar-se i deixar-se veure entre el metall. Una joia inspirada en les lletres miniades dels cantorals medievals, les inicials de la col·lecció Script s’acompanyen amb una nota de color per donar llum al nom propi. Disponible en totes les lletres de l’abecedari.

 

ref: PE16.B10.AV-AUB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Ametista

L'ametista és una varietat de quars coneguda pel seu característic color violeta, que pot ser més o menys fosc -la Siberiana, per exemple, és el nom que rep l'ametista quan presenta reflexos vermells, i és la varietat més apreciada-. És una gemma que ja es treballava en joieria en temps de l'Antic Egipte i que ha estat assimilada al poder: era una de les preferides de Caterina la Gran de Rússia i sovint les solen lluir en anells molts bisbes i cardenals. A Roosik&Co. s'utilitza per a col·leccions de tendència, tant en penjolls com en arracades o braçalets.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.