< Tornar

Penjoll Script · Nom

Col·lecció Script

 415 595

Guia de TallesTens dubtes?

> Descripció

PENJOLL SCRIPT AMB NOM EN OR GROC

Dins de la col·lecció Script de Roosik&Co., Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de les joies de la marca- proposa el penjoll personalitzat amb el nom sencer de la dona que l’ha de lluir. Un regal personalíssim que és una expressió d’estima envers el que l’ha de rebre. Disponible en or blanc, groc i rosa, aquest penjoll es realitza per encàrrec i es treballa al taller de joieria de Roosik&Co. de la ciutat de Girona.

 

ref:PE16.B11

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.