< Tornar

Penjoll Blossik · Quars rosa i safir

 690

Altres models

> Detalls

 • Penjoll fet a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Quars Rosa natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik&C0)
  • Pes total: 1,05 ct
  • Color Rosa
  • Puresa “Clean”
 • 5 Safirs Roses naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0,33 ct
  • Color Rosa
  • Puresa “Clean”

> Descripció

PENJOLL AMB QUARS ROSA I SAFIR EN OR GROC

Un penjoll d’un contrast únic i bell, gràcies a la combinació de pedres precioses que Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co- realitza amb especial cura. En aquesta joia uneix 1 Quars Rosa amb 5 Safirs, també roses. Els safirs roses són pedres precioses molt especials, a causa de la seva raresa en la natura. Per la seva banda, el Quars Rosa es presenta en talla heptagonal, exclusiva de Roosik & Co, fet que aporta una reflexió de la llum única i molt bella a aquesta gemma. Aquesta joia s’ofereix també en d’altres combinacions d’or i amb pedres precioses de tons blaus (topazi i safir blau) com el verds (peridot i tsavorites) i taronges (citrí i safir grocs).

 

ref: PE18.B2.QR.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Quars Rosa

La presència de titani, ferro o manganès és el què dóna les tonalitats que van del rosat més pàl·lid al rosa fosc i, fins i tot, el vermellós que pot presentar el quars rosa. Aquesta varietat de quars -un mineral molt comú a l'escorça terrestre-. La duresa que té el quars fa que sigui durable; la lluïssor i la diafanitat que té l'ha fet apreciat en joieria des de ben antic. Les tonalitats roses aporten connotacions de tendresa i dolçor a qualsevol joia. A Roosik&Co. el quars rosa llueix en algunes de les peces de la col·lecció Blossom.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.