< Tornar

Penjoll Glow · Quars Rosa

 400

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Quars Rosa natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik&C0)
  • Pes total: 0,50 ct
  • Color Rosa
  • Puresa “Clean”
 • Ideal per a combinar-la amb les arracades i anells de la mateixa sèrie

> Descripció

PENJOLL AMB QUARS ROSA HEPTAGONAL EN OR GROC

Una joia única i exclusiva de Roosik&Co gràcies a la talla heptagonal de la seva pedra preciosa, dissenyada per Jordi Rosich. L’Heptastone és una pedra tallada en 7 costats, que aconsegueix una reflexió de la llum totalment diferent i bella respecte les altres talles. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co-, combina el Quars Rosa heptagonal amb l’or groc. Sol o en una divertida combinació amb d’altres models i colors, el penjoll Glow és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb les arracades i anells de la mateixa col·lecció.

Ref: PE18.B1.QR.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Quars Rosa

La presència de titani, ferro o manganès és el què dóna les tonalitats que van del rosat més pàl·lid al rosa fosc i, fins i tot, el vermellós que pot presentar el quars rosa. Aquesta varietat de quars -un mineral molt comú a l'escorça terrestre-. La duresa que té el quars fa que sigui durable; la lluïssor i la diafanitat que té l'ha fet apreciat en joieria des de ben antic. Les tonalitats roses aporten connotacions de tendresa i dolçor a qualsevol joia. A Roosik&Co. el quars rosa llueix en algunes de les peces de la col·lecció Blossom.